Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Îți mai aduci aminte de trupa Genius? Ce mai fac Oana, Cezar și Ovi la 17 ani de la despărțire

La sfârșitul anilor ’90, Genius era una dintre cele mai iubite formații din România. Cine nu își amintește de piesele „Vara”, „Orașul trist” sau „Macho Man”?

Oana, Cezar și Ovi erau artiștii care se „luptau” zi de zi cu formația „3 Sud Est” pentru inima fanilor.

Anii au trecut, iar cei trei au format o formația de care știau atât copiii, cât și persoanele mai în vârstă. În 2001, vestea că se despart a fost un adevărat șoc pentru milioanele de fani care abia așteptau să mai asculte o piesă de-a celor trei.

După despărțire, fiecare și-a văzut de viața sa. Cezar a investit banii pe care i-a câștigat cu formația în echipamente muzicale și în IT și s-a mutat în America. Acum, locuiește în Timișoara, acolo unde lucrează în domeniul programări web.

Citește și: Îți mai aduci aminte de Voicu Pânzar? Ce s-a ales de fostul șofer al Monicăi Gabor

Oana și-a reluat studiile muzicale și a absolvit Facultatea de Muzică și Teatru la Universitatea de Vest din Timișoara. De asemenea, artista a fost cea care și-a mai încercat norocul în muzică, însă nu a avut norocul dorit.

Da, Oana încă face muzică. Dacă acum câțiva ani m-ai fi întrebat care îmi este menirea în această viață, răspunsul ar fi fost, nu știu, acum lucrurile îmi sunt foarte clare. Sunt aici să transmit emoție. Cum? Prin muzică: interpretare și compoziție. Deci, n-aș spune că cochetez cu muzica, ci că fac ceea ce trebuie să fac.


Dacă m-a înzestrat Dumnezeu cu acest talent, ar fi păcat să-l ignor și să mă îndrept spre altceva. De aceea nu mai predau canto. Cred că locul meu e în spatele microfonului, și alături de colegii mei din Alpha Team, ‘răspândesc’ bucățele din mine, la fiecare eveniment, la care participăm”, spunea Oana anul trecut.

Oana a dezvăluit că nu mai ține legătura cu băieții cu care a cunoscut succesul.

Nu ținem legătura. Drumurile noastre s-au separat demult, dar să nu se înțeleagă că nu a rămas loc de bună ziua. Dacă ne întâlnim, vorbim”, a mai spus Oana pentru a1.ro.

Cât despre Ovidiu, acesta are propriul studio și o firmă de producție publicitară. În ultimii ani, a produs mai multe spoturi și videoclipuri de succes.

Puțină lume știe că Cezar și Oana au format un cuplu timp de mai mulți ani și au fugit în America la un moment dat. După câțiva ani, au hotărât să se întoarcă în țară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top