Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Iti mai amintesti de micutul Brian din „Dr. Quinn”? Este de nerecunoscut, la 33 de ani

Micutul Brian din celebrul serial „Dr. Quinn” a cucerit milioane de persoane din intreaga lume cu zambetul si cu inocenta sa.

Shawn Toovey avea numai 10 ani atunci cand a inceput sa joace in serialul care l-a facut cunoscut pe toate continentele si a crescut alaturi de colegii sai de platou.

Spre deosebire de colegii sai, Shawn s-a retras din lumina reflectoarelor. Pana la varsta de patru ani a locuit in Seward, atunci cand s-a mutat cu familia in San Antonio.

Un vanzator de la o firma de haine a intrebat-o pe mama sa daca i-ar placea sa faca fiul ei niste fotografii pentru haine, iar cei doi au acceptat.

In curand, dupa acest eveniment, Shawn ajuns la auditii si a primit la finalul anului 1991 un rol principal in serialul „Dr. Quinn”.

Dupa ce a absolvit Jurnalismul, Shawn a lucrat la Disney World in Florida, s-a casatorit si are o fiica.

Acum, Shawn lucreaza la Muzul Omaha pentru copii, acolo unde are un rol important in a-i face pe copii sa isi dezvolte imaginatia. Fostul actor conduce o echipa care prezinta show-uri de stiinta si alte activitati pentru vizitatorii muzeului.

Desi este foarte fericit ca lumea inca il mai recunoaste pentru rolul din copilarie, acesta le spune ca a fost o experienta frumoasa, insa este extrem de fericit sa fie din nou acasa.

Citeste si: O mai tii minte pe Kelly din ”Beverly Hills 90210”? Iata cum arata acum, la 44 de ani

Iata cateva fotografii cu Shawn, la varsta de 33 de ani, dar si din timpul serialului.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top