Connect with us

Revistateo.ro

Iubita lui Ray J, ARESTATĂ pentru că i-a ”aplicat” o bătaie iubitului său

Stiri

Iubita lui Ray J, ARESTATĂ pentru că i-a ”aplicat” o bătaie iubitului său

Iubita lui Ray J, Princess Love, a fost arestată pentru că i-a ”aplicat” o bătaie iubitului său, în New Orleans. Aceasta l-a bătut atât de tare pe rapper încât a lăsat o baltă de sânge în urmă, iar poliția a reținut-o în secunda doi.

Se pare că incidentul a avut loc miercurea trecută, însă presa a aflat abia azi noapte, fiind filtrate primele informații despre acest scandal, evident, ziarelor de scandal. După ce Ray J s-a întors la hotel având o zi obositoare de muncă (a discutat cu mai mulți producători de televiziune despre niște filmări ce vor apărea curând pe piață), Princess Love, care apare „Love and Hip Hop: Hollywood”, și-a pierdut controlul minților și l-a atacat pe rapper.

CITEȘTE ȘI: BRUCE JENNER, EXTREM DE SUPĂRAT PE FIICELE SALE. AFLĂ MOTIVUL!

Potrivit informațiilor oferite de TMZ.COM, Ray J are câteva coaste rupte și a fost găsit într-o baltă de sânge. Persoane cazate în același hotel cu cei doi au declarat pentru poliție că, la un moment dat, Princess Love ar fi strigat: „Te voi omorî!”.

După aceste țipete violente, Ray J a ieșit din camera de hotel, fugind plin de sânge pe hol, iar unul dintre cei cazați la hotelul din New Orleans a sunat la 911. Princess Love a fost arestată imediat pentru violență domestică și agresiune. Însă, pentru că iubirea dintre cei doi este mai presus de orice bătaie, chiar și una sângeroasă, Ray J a plătit 10.000 de dolari pentru a-și scoate iubita din arest.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top