Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

IUBITE DE ROMANIA: Gabriela Cristea, draga noastra prietena

A iubit, s-a despartit, a suferit, s-a ingrasat, a slabit. E om ca toti ceilalti, dar este un om care a reusit! Apare in fiecare zi pe micile ecrane cu zambetul pe buze si este draga noastra prietena de la „Te vreau langa mine”! Gabriela Cristea, o iubita de Romania in care te regasesti si tu!

„Daca lupti, poti sa pierzi. Daca nu lupti, ai pierdut deja.”

Gabriela Cristea s-a nascut pe 26 octombrie 1974 la Oltenita, Calarasi. A absolvit Facultatea de Comunicare si Relatii Publice din SNSPA Bucuresti Comunicare neurolingvistica dar si Facultatea de Sociologie Comunicare diplomatica-Ministerul Afacerilor Externe.

A debutat in televiziune la TVR 1 în 1994, pe postul de prezentator al concursului Eurovision. Pana in februarie 1996 a prezentat emisiuni matinale și de divertisment la Tele 7abc. Pana in iulie 2000 a lucrat la Pro TV ca PR Manager in campania ProNato si prezentator. In perioada noiembrie 2000 – iulie 2005 a fost prezentator de stiri sportive si co-prezentator al unei emisiuni matinale la B1 TV. Din anul 2007 pana in primavara lui 2011 a lucrat la postul Kanal D, fiind prezentatoarea emisiunii reality-show „Nora pentru mama”. Gabriela Cristea a intrat in echipa Kanal D inca de la aparitia acestei televiziuni in peisajul media autohton si a prezentat emisiunile “Un nou inceput” (2007), “Nora pentru mama” (2007-2010), “Draga mea prietena” (2011-2012), “Te vreau langa mine” (2013 – prezent).

A devenit una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, in mare parte datorita faptului ca publicul feminin se regaseste in imaginea pe care o prezinta Gabriela Cristea: o femeie puternica ce a reusit sa lupta cu greutatile vietii.

„Cred ca m-am ajutat singura. Am reflectat mai profund asupra vietii mele si cred ca singura am gasit puterea de a ma regasi, asa cum sunt la varsta asta. In urma cu 3 ani eram intr-un fel, acum 20 de ani eram intr-un alt fel. Cautarile mele interioare de-a lungul timpului m-au ajutat sa ma simt acum mai puternica, mai feminina, mai echilibrata.”, marturisea Gabriela Cristea intr-un interviu in revista Unica, dupa ce a trecut printr-un divort cu scandal si cu multe probleme.

Desi divortul ei a fost mediatizat, iar vedeta a fost vizibil afectata de problemele personale, a devenit un model pentru femeile ce ii urmaresc emisiunile prin prisma faptului ca a reusit sa mearga inainte. A iubit, a suferit, s-a certat, dar viata merge mai departe. Dupa cum chiar ea spune, s-a maturizat, iar experientele au ajutat-o sa devina „mai puternica, mai feminina, mai echilibrata”.

Greutatea ei a fluctuat, a fost criticata ca s-a ingrasat, a socat atunci cand a slabit! Alt motiv pentru care este un model pentru femei: nu s-a lasat infranta si a urmat un stil de viata care o ajuta sa arate acum ca la 20 de ani!

„Am un stil de viata sanatos pe care incerc sa il pastrez, pe cat posibil. Daca ma abat, o fac foarte rar si îmi revin repede. Mi se intampla sa mananc o prăjitura cumparata de la cofetarie, insa in mare parte, imi fac acasa prajituri care nu ingrasa, fara grasimi, fara zahăr. Deja am ajuns la performanta de a face astfel de prajituri foarte gustoase.”, spune Gabriela Cristea in interviul pentru Unica.

Acum este casatorita cu un barbat mai tanar decat ea, Tavi, solistul trupei care canta la emisiunea „Te vreau langa mine”. Dupa probleme sentimentale, certuri si un divort greu de suportat, iata ca a intalnit din nou iubirea si este fericita! Fericita intr-un mod simplu, natural, inspirational: „Are legatura cu doi oameni simpli, fara lucruri complicate, care s-au intalnit intr-un anumit moment al vietii lor si incearca sa construiasca ceva impreuna. Si nu conteaza, ca atunci cand inchizi usa acasa, nu mai esti fata de la TV…” a declarat Gabriela Cristea pentru revista Ciao.

Putem doar sa ne imaginam cat de greu este sa iti duci luptele cu fostul sot in fata micilor ecrane si in ziare, cum este sa fii criticata public pentru relatia cu un barbat mai tanar, cum este sa ti se zica ca te-ai ingrasat sau cum e sa primesti nemultumiri referitor cu deciziile tale personale. Nu este deloc usor, ar zice oricine! Dar Gabriela Cristea trece, cu zambetul pe buze, peste toate si e imaginea unei femei puternice, rezistente si ambitioase. O fi descoperit secretul fericirii? „Sunt foarte fericita! Imi iau fericirea din micile bucurii pe care mi le ofera viata. Da! Am incredere in mine! Stiu ce sunt, stiu ce pot, stiu resursele de care dispun. Incerc sa constientizez ca in fiecare an imbatranesc un pic, dar gasesc resurse pentru a-mi pastra energia”, a spus in interviul pentru Ciao.

Gabiela Cristea, o iubita de Romania la fel ca tine, draga noastra prietena!

gabriela cristea

gabriela cristea

gabriela cristea

gabriela cristea

gabriela cristea

gabriela cristea

gabriela cristea

gabriela cristea

Ti-a placut povestea Gabielei Cristea? Aici gasesti colectia completa „IUBITE DE ROMANIA”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top