Connect with us

Revistateo.ro

Cum este iubitul ideal pentru fiecare zodie. Afla care este sufletul tau pereche in functie de semnul tau zodiacal si de ce va portiviti.

Astro-FUN

Iubitul ideal pentru fiecare zodie

Semnul tau zodiacal ofera informatii referitoare la parsonalitatea ta si nu numai. Un alt lucru pe care trebuie sa il stii este acela ca pentru fiecare zodie exista un partener ideal. Asadar, sa vedem cum arata partenerul ideal pentru fiecare zodie.

Iubitul ideal pentru femei in functie de semnul zodiacal sub care s-au nascut

Femeia Berbec este curajoasa si independenta. Are o gandire logica si nu se lasa coplesita de lucrurile neplacute pe care viata i le scoate in cale. Partenerul ideal poate fi Rac. Este fermecator si atras de energia femeii Berbec. Ii place provocarea de a fi cu o femeie complexa precum femeia Berbec si scoate la iveala toate calitatile acesteia. Si barbatul Pesti poate fi pertenerul perfect pentru ea. Il sensibilizeaza emotiile acesteia, iar femeia Berbec va simti ca poate avea incredere intr-un astfel de barbat.

Femeia Taur iubeste sa fie rasfatata. De asemenea, se implica in totalitate in relatiile de prietenie sau in cele amoroase. Este invaluita in mister, ceea ce ii atrage pe barbati. Barbatul Taur poate fi sufletul ei pereche. Barbatul Rac poate fi, de asemenea, iubitul ideal al femeii Taur. Se completeaza unul pe celalalt la nivel emotional.

Femeia Gemeni este melancolica si romantica. Nu se lasa influentata de ceilalti. Are o inima pura si crede in iubirea adevarata. Este prietenoasa, deci nu intampina dificultati in momentul in care leaga noi prietenii. Femeii Gemeni ii place aventura. Barbatul Rac poate fi sufletul ei pereche. El cauta iubirea devarata, iar ea isi doreste pe cineva care sa ii ofere iubire neconditionata. Cele doua semne zodiacale se vor intelege de minune. Si barbatul Balanta este potrivit pentru femeia Gemeni. Nu se vor plictisi unul de celalalt pentru ca se completeaza perfect din toate punctele de vedere.

Femeia Rac este ambitioasa si mereu draguta. Este atrasa de oamenii care au aceleasi pasiuni ca ale ei. Se poate lasa coplesita de emotii, dar asta datorita inteligentei sale emotionale peste medie. Are simtul umorului si ii place sa ii faca pe ceilalti sa rada. Barbatul Balanta este compatibil cu femeia Rac pentru ca o poate face sa se simta in siguranta. Lui ii place echilibrul atat la nivel personal, cat si la nivel profesional. Si Taurul poate fi iubitul ideal pentru femeia Rac. Este un barbat cu picioarele pe pamant, deci poate fi de un real ajutor pentru o femeie care se lasa controlata de emotii.

Femeia Leu are un ego care trebuie hranit, iar ea stie lucrul acesta. Ii place sa fie adorata. Cand gaseste iubirea, este loiala si statornica. Barbatul Gemeni este o persoana calda si o poate face pe femeia Leu sa sa simta iubita. Ii admira personalitatea puternica si incapatanarea. Barbatul Scorpion este pasional, dar niciodata nu domina. Poate fi partenerul ideal pentru femeia Leu. Amandoi sunt loiali si, daca vor fi impreuna, nu ii mai poti desparti.

Femeia Fecioara se poate pierde printre propriile ganduri. Este gandiroate si tacuta. Este vulnerabila, dar incearca sa ascunda lucrul acesta. Poate fi greu de citit uneori, dar odata ce o cuceresti va fi a ta pentru totdeauna. Barbatul Balanta nu o va rani niciodata, de aceea pot forma un cuplu frumos. Daca ii place femeia Fecioara, va face tot posibilul sa o cucereasca. Se bazeaza pe logica si, de asemenea, arata mereu ca ii pasa. Barbatul Capricorn o poate scoate pe Fecioara din cochilia ei. Nu se lasa intimidat de misterul acesteia si va scoate in evidenta toate calitatile femeii Fecioara.

Balanta poate forma cuplul ideal cu Leul sau cu Sagetatorul

Femeia Balanta stie ce isi doreste si nu se va opri pana nu va obtine ceea ce vrea. Nu se va multumi decat cu ce este mai bun. Barbatul Sagetator se potriveste cu femeia Balanta. Este un spirit liber si va forma cuplul ideal cu Balanta. Ea il va aduce cu picioarele pe pamant. Barbatul Leu si femeia Balanta sunt extrem de loiali. Caracterul lui jucaus o va provoca.

Femeia Scorpion reprezinta o provocare pentru oricare barbat. Este emotiva, geloasa si pasionala. Are un simt al umorului negru si o limba ascutita. Tocmai de aceea uneori este inteleasa gresit. Este o femeie intensa. Barbatul Capricorn este ideal pentru ea. Chimia dintre ei va fi usor de observat. Barbatul Leu hraneste pasiunile acestei femei, deci poate fi, de asemenea, sufletul ei pereche.

Femeia Sagetator este neinfricata. Este un spirit liber si iubeste aventura. Nu ii plac dramele. Intotdeauna isi va urma inima, indiferent unde o va duce. Cand vine vorba despre iubire, isi doreste un partener care sa cucereasca lumea impreuna cu ea. Isi poate gasi sufletul pereche in barbatul Berbec. Si lui ii place aventura si rareori se vor confrunta cu drame in cuplu. Poate ca barbatul Varsator nu va fi partenerul femeii Sagetator toata viata, insa mereu o va ajuta sa evolueze.

Femeia Capricorn are un simt al umorului fantastic. Este serioasa si introvertita, dar are rabdare si poate rezolva cu usurinta orice problema. Barbatul Pesti o face sa se simta in siguranta si aduce putina lumina in lumea ei mult prea serioasa. Barbatul Fecioara poate fi sufletul ei pereche. Nu se lasa dominati de emotii, dar legatura lor poate fi observata cu ochiul liber.

Femeia Varsator este creativa si intotdeauna vrea sa imbunatateasca ceva. Ii este greu sa isi arate emotiile. De asemenea, nu ii place sa se simta prinsa. Isi iubeste libertatea. Barbatul Balanta apreciaza creativitatea acestei femei. Amandoi se bucura de compania celuilalt care ii stimuleaza. Formeaza cuplul ideal si cu barbatul Gemeni. Ambii sunt fermecatori. Cand sunt impreuna, atrag toate privirile.

Femeia Pesti poate fi greu de inteles. Este sensibila si un bun observator. De asemenea, este creativa si mereu implicata in ceva. Este timida si blanda. Alaturi de barbatul Rac, ea se simte in siguranta si poate fi ea insasi in preajma lui. Relatia lor poate fi una de lunga durata. Barbatul Capricorn este atras de aceasta femeie blanda si sensibila, iar ea, la randul ei, este fascinata de intelepciunea si logica lui.

Articole pe aceeasi tema:

Cum suporta zodiile singuratatea

Care sunt zodiile compatibile în pat

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top