Connect with us

Revistateo.ro

Jamie Dornan renunţă la Christian Grey

Inedit

Jamie Dornan renunţă la Christian Grey

Presa internaţională, citată de contactmusic.com, a anunţat că actorul nu-i va mai da viaţă contoversatului personaj Christian Grey, întrucât soţia sa, Amelia Warner, nu doreşte ca acesta să mai filmeze şi alte scene cu un conţinut sexual explicit.

Acest lucru pare să nu-i fie pe plac lui Jamie, care, ajuns la 32 de ani, era convins că trilogia îl va propulsa în cariera cinematografică.

„Jamie a spus că, graţie acestui film, cariera lui va urca până în stratosferă. El a asigurat-o pe Amelia că nimic nu se va schimba între ei, dar acum femeile din lumea întreagă tânjesc după Jamie. Ea încă nu a văzut filmul şi, după părerea mea, nu cred că îl va vedea vreodată”, a declarat un prieten de-al familiei Dornan.

CITEŞTE ŞI: Scrisoarea unei psihiatre despre „50 shades of Grey”. MESAJELE SUBLIMINALE PERICULOASE ALE FILMULUI

Conform altor declaraţii apărute în tabloidele internaţionale, actorul irlandez nu o are la suflet nici pe partenera sa din film, Dakota Johnson, pe care dă vina pentru recenziile nu tocmai favorabile la adresa peliculei.

„Jamie nu consideră că prestaţia lui actoricească a fost una proastă – în schimb, dă vina pe Dakota şi spune că i-a fost imposibil să interacţioneze cu ea. A spus că Dakota nu i-a oferit niciun element cu care el să poată să lucreze”, a dezvăluit pentru revista australiană NW o sursă care, surprinzător, şi-a păstrat anonimatul.

Se pare că „Fifty Shades of Grey”,considerat de altfel cel mai controversat film al deceniului, naşte polemici şi în viaţa reală, iar regizoarea peliculei, Sam Taylor-Johnson, nu face excepţie de la asta. După ce iniţial s-a arătat încântată să regizeze al doilea şi al treilea film din trilogia erotică, acum aceasta nu mai vrea să facă parte din viitoarele proiecte “gri” şi consideră că de fapt autoarea cărţilor, E.L.James, se face vinovată de remarcile negative la adresa primei părţi din seria „Cele cincizeci de umbre ale lui Grey”.

Pelicula a fost de departe cea mai aşteptată din ultimul an, iar încasările peste 409,6 milioane de dolari pe plan mondial până în prezent dovedesc acest lucru. Şi în România „Fifty Shades of Grey” se află de două săptămâni pe primul loc în box-office, cu încasări de 838.123,87 de lei şi cu 44.276 de spectatori.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top