Connect with us

Revistateo.ro

Jeansii si tot ce trebuie sa stii despre ei

Inedit

Jeansii si tot ce trebuie sa stii despre ei

Jeansii sunt cel mai iubit articol vestimentar din toate timpurile. Sunt comozi, se muleaza perfect pe silueta, ii porti purta in nenumarate situatii si ii poti integra in foarte multe tinute. Barbatii si femeile aleg jeansii atunci cand sunt lipsiti de inspiratie sau vor sa poarte ceva in care se simt bine. Nu se demodeaza niciodata. Sunt pur si simplu o piesa vestimentara la care nimeni nu poate renunta. Iti spunem tot ce trebuie sa stii despre ei si cum sa ii porti cel mai bine.

Fie ca alegi albastrul clasic al jeansilor sau optezi pentru o pereche neagra, trebuie sa fii foarte atenta la calitatea materialului. Multe dintre perechile de blugi care au culori puternice iti vor lasa urme  de culoare pe piele. Cel mai bine este sa alegi un albastru mai deschis, mai spalacit. Culoarea asta merge si la o bluza spor si la o camasa alba si tocuri. Nu vei da gres niciodata cu model de blug clasic, cu o culoare mai spalacita si un material mai gros. Va da fermitate piciorului tau  si iti va rotunji formele.

Daca esti supla si ai picioarele frumoase poti alege niste jeansi elastici, care se muleaza pe picior. Talia inalta te va avantaja si iti va scoate in evidenta formele apetisante. Daca ai niste picioare prea subtiri, incerca sa alegi un model evazat, care sa iti echilibreze silueta.

Culorile inchise avantajeaza pe toata lumea. Mai ales pe doamnele si domnisoarele care sunt mai plinute. O pereche de jeansi negri se asorteaza la orice si ii poti adapta in functie de cum vrei sa arati. Trebuie sa ai o astfel de pereche in dulapul tau neaparat! Te va scoate din multe situatii neprevazute.

Blugii cu talie joasa sunt perfecti pentru femeile care au un trup in forma de para. Daca se muleaza pe picior, cu atat mai bine.

Alege jeansii largi, cu talie joasa, atunci cand vrei sa ai un look mai lejer si sa te simti in largul tau. Daca vrei sa atragi atentia, poti opta pentru modele in degrade, imprimeuri sau rupturi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top