Connect with us

Revistateo.ro

Jennifer Lawrence, acoperită doar de un șarpe pentru revista Vanity Fair

Inedit

Jennifer Lawrence, acoperită doar de un șarpe pentru revista Vanity Fair

Vanity Fair a publicat o fotografie inedită din sesiunea foto pe care actrița Jennifer Lawrence a realizat-o anul trecut, la puțin timp după scandalul filtrării pe Internet a mai multor fotografii private ale vedetelor.

În fotografia publicată de revistă, Jennifer Lawrence apare dezbrăcată, acoperită doar de un șarpe. Fotografia nu este originală, fiind inspirată din celebrul pictorial pe care l-a realizat Nastassja Kinski în anul 1981 pentru revista Vogue. Fotografia pentru Vanity Fair a fost făcută de Patrick Dermachelier.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ TE ÎMBRACI CA JENNIFER LAWRENCE

Jennifer Lawrence este a doua cea mai tânără actriță nominalizată la Oscar (22 ani), aceasta luând în 2012 trofeul pentru cea mai bună actriță în rol principal (în comedia romantică „Silver Linings Playbook”). Însă faima a cunoscut-o abia cu participarea în filmul „Jocurile foamei”/„Hunger games” (2012), unde a cucerit publicul cu personajul Katniss Everdeen.

Jennifer Lawrence, acoperită doar de un șarpe pentru revista Vanity Fair

În 2014, Jennifer Lawrence a fost desemnată pe locul doi la capitolul „cea mai bogată actriță de la Hollywood”, fiind depășită de Sandra Bullock.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top