Connect with us

Revistateo.ro

Joan Collins susține eutanasierea oamenilor

Inedit

Joan Collins susține eutanasierea oamenilor

Actrița Joan Collins este de acord cu moartea asistată și argumentează susținerea acestei idei cu faptul că oamenii nu trebuie să stea impasibili la suferințele celor din jur, iar soluția în cazurile bolnavilor pentru care nu mai există speranță, ci doar chin, este eutanasierea, la fel ca și în cazul animalelor.

Actrița cunoscută din serialul „Dynasty” a vorbit despre acest subiect exemplificând cu un caz din familie. Actrița în vârstă de 81 de ani a văzut cât de dificil e să trăiești cu Alzheimerul, făcând referire la una din cele cinci soacre ale sale.

CITEȘTE ȘI: BELGIA A VOTAT EUTANASIEREA COPIILOR

„Trebuie să te bucuri de viață și eu trăiesc total în prezent. Bat în lemn, nu am avut niciodată vreo problemă de sănătate… Însă mama fostului soț Percy avea Alzheimer și e o boală îngrozitoare”, spune vedeta de soap-opera.

Collins mai spune că dacă ar suferi de o boală cruntă și s-ar afla într-o ipostază în care nu ar face altceva decât să sufere, ar prefera să plece din această lume decât să se chinuie. Actrița a vorbit pentru Daily Mirror făcând referire la eutanasierea animalelor: „Nu lasă animalele să trăiască în suferință. Atunci pe oameni de ce îi lasă?”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top