Connect with us

Revistateo.ro

Joburile care duc la imbatranire prematura

Stil de viata

Joburile care duc la imbatranire prematura

Anumite locuri de munca duc la imbatranire prematura. Multe dintre ele au aparut recent, altele s-au transformat de-a lungul timpului. Vezi care sunt joburile care te solicita cel mai mult.

Tot mai multe persoane se plang ca nu mai au timp sa isi traiasca viata si sunt foarte obosite dupa cele 8 ore petrecute la munca. Partea si mai proasta este ca aceasta oboseala de zi cu zi duce la o imbatranire premature.

Joburile care duc la imbatranire timpurie

1. PUBLICITATE SI JURNALISM

Publicitarii si ziaristii stiu foarte bine ce inseamna sa lucreze in conditii de stres. Chiar daca par meserii unde e nevoie de multe creativitate si tot ce conteaza e pasiunea, placerea care e depusa in activitate, munca la foc automat duce la o rupere a acestora de realitate in mod treptat.

Pe langa stresul fizic (ore in sir de stat cu ochii in calculator), cei care au aceste meserii sunt stresati si din punct de vedere emotional si intelectual.

Ce sa incluzi in alimentatia ta ca IMBATRANESTI FRUMOS SI SANATOS!

Cum scapi de imbatranirea prematura. Tu faci asta?

2. SECTORUL ENERGETIC

Persoanele care lucreaza in sectorul energetic, chiar si daca e vorba de munca de birou, de intocmit rapoarte dupa rapoarte, de facut studii de fezabilitate, petrec la serviciu cel putin 10 ore pe zi. Somnul precar si scurta durata a acestuia duce la imbatranire rapida si la o serie de afectiuni cardiovasculare.

3. SECTORUL RESURSELOR UMANE

Pe locul trei in acest clasament se afla sectorul „Resurse umane”. Cei care au aceasta munca, de recrutare a viitorilor angajati intr-o firma, trebuie sa analizeze intens CV-uri si profiluri, sa organizeze interviuri si evenimente legate de angajare.

4. MARKETING SI RELATII PUBLICE

Nu e usor sa intocmesti zilnic comunicate de presa, sa faci rapoarte in legatura cu dezvoltarea unei firme ori sa gasesti mereu idei care sa te scoata din impas. Toate acestea presupun efort fizic si psihic de neimaginat.

5. SECTORUL HOTELIER

Cei care lucreaza in sectorul hotelier, conform site-ului spaniol salud180.com, au de-a face zilnic cu clienti diferiti, ceea ce presupune multa rabdare si cumpatare.

2 Comments

2 Comments

  1. Cleopatra

    2016-08-25T15:46:15+03:00 at 2016-08-25T15:46:15+03:00

    In cazul Relatiilor Publice sunt „mancata”. Toti ceilalti colegi cred ca te joci si-ti pierzi timpul si iei bani degeaba. Asta pana te termina definitiv. Si dispari. Si in locul unui filolog cu 3 limbi sunt angajate 2 inginere.. As avea multe de spus.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top