Connect with us

Revistateo.ro

Complete Escape Room

Stil de viata

Jocul care va intareste iubirea de Ziua Indragostitilor : Complete Escape Room

Esti indragostit si esti convins ca faci cea mai buna echipa cu persoana iubita?

Sarbatoreste Ziua Indragostitlor si Dragobetele la Complete Escape Room Bucuresti! De pe 14 februarie, toti indragostitii vor dori sa isi arata dragostea! De ce sa nu ii demonstrezi si tu persoanei pe care o indragesti ca veti gasi impreuna cheia iubirii in cadrul unui joc inedit!

Anul acesta, Complete Escape Room Bucuresti iti prezinta o noua modalitate prin care veti arata ca nu sunteti doar foarte indragostitti, ci si si inteligenti.

Este momentul sa iti surprinzi jumatatea cu un cadou inedit de Sfantul Valentin. Daca sunteti un cuplu in cautarea aventurii, pentru 135 de lei puteti achizitiona un voucher de 2 persoane care va garanteaza o distractie de neuitat!

Practic, veti patrunde intr-un univers fascinant, alaturi de persoana iubita. Aveti de ales din doua camere de la Complete Escape Room: Upside Down (Cu susul in jos) si The Maze (Labirintul) – vezi aici cum arata camerele.

Ii vei face un cadou original persoanei dragi: va primi voucherul intr-un mic cufar inchis cu lacat, iar pentru a-l deschide, persoana iubita va fi nevoita sa descifreze un puzzle. In acelasi cufar, partenerul/partenera ta va gasi un trandafir sau ceva dulce.

De asemenea, daca vrei sa ii faci o surpriza mai mare, Complete Escape Room iti pune la dispozitie posibilitatea de a ascunde un cadou in camera, pentru ca jumatatea ta sa il gaseasca dupa ce elucideaza misterul.

Voucherele pot fi cumpărate de la Complete Escape Room Bucuresti (Str. Intre Garle. Nr. 7) în perioada 25 Ianuarie – 13 Februarie, dar doar dupa ce ii vei contacta pe Facebook sau pe telefon: 0757 347 441

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top