Connect with us

Revistateo.ro

Joe Manganiello verifică torturile înainte de nunta sa

Stiri

Joe Manganiello verifică torturile înainte de nunta sa

Dacă a mai existat vreo îndoială că Joe Manganiello ar fi bărbatul perfect pentru orice femeie, lucrurile sunt mai clare acum decât niciodată. Actorul a surprins-o pe Sofia Vergara cu o cerere de căsătorie în Hawaii în luna decembrie a anului trecut, iar frumoasa actriță nu a putut refuza întrebarea pe care a așteptat-o de atâta timp.

Actorul a însoțit-o pe columbiană căutând locul ideal pentru nunta lor, și, potrivit apropiaților celor doi, acesta este mereu foarte tandru cu Sofia. Din câte se pare, porumbeii și-au ales deja un loc favorit unde ar putea avea loc nunta și petrecerea de nuntă, și anume în complexul Breakers din Palm Beach (Florida).

CITEȘTE ȘI: DE CE PĂSTREAZĂ SOFIA VERGARA INELELE DE LA FOȘTII IUBIȚI

Un martor care i-a văzut în zonă a mărturisit pentru revista US Weekly că pe tot parcursul negocierilor dintre cei doi viitori soți și șefii complexului din Florida, Joe Manganiello a simțit mereu nevoia să-și protejeaza iubita, punându-i mâna la spate sau la gât.

Sofia Vergara îi pregătește adesea deserturi delicioase iubitului ei, mai scrie revista americană, însă Joe nu poate să mănânce nici măcar un fursesc pregătit de Sofia, deoarece, spre deosebire de viitoarea sa soție, acesta se îngrașă mult prea repede.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top