Connect with us

Revistateo.ro

John Cena și Nikki Bella s-au despărțit

Staruri

John Cena și Nikki Bella s-au despărțit

John Cena și Nikki Bella s-au despărțit. Cei doi erau împreună din anul 2012. Mai mult decât atât, cu un an în urmă se logodiseră. Însă, acum, și-au spus ”Adio!”. Ce s-a întâmplat?

John Cena și Nikki Bella s-au despărțit

Luptătorul John Cena a decis să facă anunțul. A vorbit presei americane despre despărțirea de Nikki Bella. Fanii au început să se întrebe ce s-a întâmplat de fapt între cei doi. Însă vedetele au preferat să nu dea detalii legate de motivul despărțirii.

Vestea a fost una destul de șocantă. Asta deoarece a venit la numai câteva zile după ce cuplul a fost văzut la un eveniment de wrestling.

„Deși decizia e una foarte grea, și avem în continuare sentimente de iubire și respect unul pentru altul, am hotărât să ne despărțim. Vă cerem să ne respectați intimitatea în această perioadă a vieții noastre”, a fost declarația luptătoului, apărută în smagazine.com, potrivit ciao.ro.

Se pare că luptătorul chiar a postat mesaje triste pe rețelele de socializare la sfârșitul săptămânii trecute.

CITEȘTE ȘI: Andreea Marin a dezvăluit ce intenții are cu noul ei iubit. Urmează a patra nuntă?

CITEȘTE ȘI: Așa a slăbit Sore 30 de kilograme

CITEȘTE ȘI: Andreea Raicu, despre cea mai dificilă perioadă din viața ei: “Mă simțeam extrem de singură și neiubită”
Cei doi s-au logodit cu un an în urmă. Atunci, John Cena a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Nikki Bella. Ea a cceptat imediat. Fanii credeau că sunt fericiți și că vor ajunge la căsătorie. Însă lucrruile nu au decurs deloc astfel.

Cu numai o lună în urmă, luptătorul a vorbit despre relația sa în cadrul unui interviu. atunci, John Cena a spus că relația cu logodnica lui are nevoie de multă muncă.

„Relațiile sunt grele. Să nu vă gândiți niciodată că iubirea e un lucru simplu. Iubirea e frumoasă, dar am ajuns să realizăm după câțiva ani că nu e un lucru ușor. Lucrăm în fiecare zi la noi, avem probleme la fel ca toată lumea. Unele dintre ele sunt foarte publice, altele nu sunt, dar încercăm zilnic să le rezolvăm.” a spus luptătorul.

Sursă foto: hepta.ro

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top