Connect with us

Revistateo.ro

Johnny Depp i-a dăruit actualei soții un OBIECT LUXOS care îi aparținea Vanessei Paradis

Stiri

Johnny Depp i-a dăruit actualei soții un OBIECT LUXOS care îi aparținea Vanessei Paradis

Johnny Depp i-a dăruit lui Amber Heard un iaht în valoare de, nici mai mult nici mai puțin de 28, 8 milioane euro. Iahtul i-a aparținut Vanessei Paradis, însă după divorțul dintre cei doi, acesta a revenit actorului. Amber Heard a primit un iaht pe care Depp l-a rebotezat, acum numindu-se Amphitrite (pe vremea Vanessei Paradise se numea Vajoliroja).

După despărțirea de Vanessa Paradis, Johnny Depp și-a dat iahtul în închiriere, prețul fiind unul destul de piperat, scria presa americană în 2013, și anume 130.000 de dolari. Numele ales de Depp pentru iahtul reamenajat în stil vintage a fost inspirat de zeița Mării la greci. Iahtul reprezintă cadoul de nuntă pe care Depp a ținut morțiș să îl facă, după cununia civilă săvârșită în casa acestuia din Los Angeles.

CITEȘTE ȘI: JENNIFER LAWRENCE, ACOPERITĂ DOAR DE UN ȘARPE. IMAGINE INCENDIARĂ!

Ceremonia de nuntă va avea loc mâine, 7 februarie 2015, pe insula actorului din Bahamas, Little Hall s Pond Cay. Pe această insulă se află ancorat și iahtul pe care Amber Heard așteaptă cu nerăbdare să îl vadă. Amber Heard este cu 23 de ani mai mică decâ Johnny Depp, actorul având 51 de ani.

La petrecerea de sâmbătă a lui Johnny Depp vor fi prezenți nume grele din showbiz, printre care Marylin Manson, Alice Cooper (cu care Depp are de gând să cânte la propria sa nuntă), producătorul de filme Jerry Bruckheimer dar și alte persoane din industria muzicii și a filmului. Johnny Depp a fost căsătorit anterior cu Vanessa Paradis, relație din care au ieșit doi copii: Lily Rose (15 ani) și Jack (12 ani).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top