Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Jojo, cu fetita si cu iubitul la proteste: „Ziua de astazi a fost o zi pentru suflet”

De nici o luna mamica pentru a doua oara, Jojo a decis sa iasa la protest impreuna cu copiii si cu iubitul ei, Paul Ipate.

Alaturi de actor si de copii, Jojo a mers la protestul copiilor. Aceasta le-a transmis un mesaj prietenilor sai virtuli.

„Ziua de azi a fost o zi pentru suflet. Abia ne-am intors de la protestul copiilor unde am mers cu Zora si Achim sa fim alaturi de alti parinti si copii care au iesit in strada. Candoarea copiilor este din punctul meu de vedere cel mai frumos si puternic mesaj pentru cei ce ar trebui sa schimbe totusi ceva.

Jojo cu Paul


Privindu-i pe copiii nostri cum deseneaza cuminti cu creta colorata sau poarta mesajele parintilor lor cu mandrie, stiu ca nu poate exista un indemn mai sincer pentru un viitor mai bun! Diseara tati, Paul Ipate , iese iar in strada pentru noi. Si maine la fel. La fel ca toti ceilalti care se aduna din ce in ce mai multi acolo pentru a face imposibilul posibil. Toate gandurile bune pentru toti cei ce vor iesi din nou, si din nou, si din nou! #rezistam #stradaaredreptate”.

Jojo cu fetita

Jojo a nascut pe 10 ianuarie

Vedeta care a devenit mama pe 10 ianuarie a intampinat multe probleme dupa ce a nascut.

”Ok. Cu ce sa incep? Intre incercarea de a alapta, muls (nu am cu ce cuvant sa il inlocuiesc din pacate:), atentia acordata in fiecare clipa zanutei si toate celelalte lucruri care intervin pe parcursul unei zile abia gasesc timp sa imi fac un dus. Nu stiu daca voi celelalte mamici va aflati in aceeasi situatie insa la noi cam asa e. In plus, dupa statul in spital si toate pozitiile pentru alaptat, produs de laptic (na ca am gasit ceva) si alinat bebelusul, m-am ales cu o durere de spate pe care nu o potoleste nicio crema de pe planeta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top