Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Jojo s-a externat si a facut publice primele imagini cu fetita ei, Zora

Catalina Grama, cunoscuta publicului ca Jojo, a nascut in urma cu o saptamana. Astazi, aceasta s-a externat si le-a aratat si prietenilor sai virtuali primele imagini cu micuta.

Jojo si Paul Ipate au devenit parintii unei fetite pe care au numit-o Zora, iar astazi au iesit din spital si se bucura de primele clipe petrecute acasa. Actrita a scrie pe blogul sau despre aceasta experienta care a emotionat-o.

Dupa cum va imaginati probabil, am ajuns in sfarsit acasa. Nu am mai scris nimic in ultimele zile pentru ca au fost atat de pline de soare incat mi le-am petrecut zambind.

Ne simtim bine si eu si zanuta. O sa va rog sa ma intelegeti de ce nu postez inca o poza cu ea. Are numai 7 zile. Si vreau sa imi protejez copiii cat mai mult de tot asaltul media.

Jojo

Jojo

Jojo nu vrea sa o expuna inca pe fetita

La un moment dat insa, va fac cunostinta, promit. Asadar, iata-ne acasa. Experienta capatata cu Achim a fost de mare ajutor si parca m-am organizat ceva mai bine decat prima oara.

Jojo si Zora

Jojo si Zora

Daca va intrebati cum ne-am petrecut zilele astea o sa va raspund: zambind. Zora a zambit inca din prima zi. Serios. Are un zambet dulce de vata de zahar si ghidus, asa, ca de zanuta.

Intalnirea dintre ea si Achim ne-a facut pe toti sa avem ochii plini de lacrimi de fericire. A fost cea mai frumoasa imagine pe care am vazut-o pana acum in toata viata mea.

Am fost emotionata de la inceput pana in aceasta clipa si pot sa va spun cu mana pe inima ca traiesc intr-o emotie continua. Dumnezeu a pictat-o pe Zora in cele mai frumoase culori si apoi a adus-o in viata noastra. Fericirea are gene lungi si ma priveste atent pe sub ele”. Este mesajul pe care Jojo l-a scris pe pagina sa de socializare.

Actrita mai are un copil, dintr-o relatie anterioara. Baietelul, pe care il cheama Achim, s-a nascut in 2011.

Articole pe aceeasi tema:

A nascut Jojo

Jojo sufera de trombofilie: „Este o forma mai rara”

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top