Connect with us

Revistateo.ro

Pe 10 ianuarie, Jojo a nascut o fetita perfect sanatoasa. Vedeta trece prin clipe grele dupa ce a ajuns cu Zora acasa.

Stiri

Jojo trece prin clipe grele. Ce probleme intampina cu fetita sa, Zora

Pe 10 ianuarie, Jojo a nascut o fetita perfect sanatoasa. Vedeta trece prin clipe grele dupa ce a ajuns cu Zora acasa.

Iubita lui Paul Ipate a scris pe blogul sau ca ii este foarte greu sa o alapteze pe micuta Zora. Incercarile sale de a-i da lapte matern micutei au dus la o durere de spate puternica.

In plus, Jojo se simte putin vinovata pentru ca nu reuseste sa o alapteze pe fetita. Ea le-a trimis un mesaj de incurajare tuturor femeilor.

”Ok. Cu ce sa incep? Intre incercarea de a alapta, muls (nu am cu ce cuvant sa il inlocuiesc din pacate:), atentia acordata in fiecare clipa zanutei si toate celelalte lucruri care intervin pe parcursul unei zile abia gasesc timp sa imi fac un dus. Nu stiu daca voi celelalte mamici va aflati in aceeasi situatie insa la noi cam asa e. In plus, dupa statul in spital si toate pozitiile pentru alaptat, produs de laptic (na ca am gasit ceva) si alinat bebelusul, m-am ales cu o durere de spate pe care nu o potoleste nicio crema de pe planeta.

Nu stiu daca voi reusi cu alaptatul. La Achim nu am reusit. Nu a vrut si cu asta basta. Si nu am renuntat usor. Mi-as dori tare mult sa reusesc de data aceasta. Nu de alta, insa chiar cred ca ne va fi mult mai simplu si mie si ei dupa.

(…) Ori nu am gasit eu cheia potrivita ori pur si simplu, anatomic vorbind, nu sunt croita pentru asta. Desi nu pare. Lucrul cel mai important pe care doresc sa il retin si pe care as dori sa il tina minte toate proaspetele mamici este ca nu trebuie sa ma simt vinovata/ sa ne simtim vinovate. Pentru ca eu ma simt un pic… Mai ales cand plange ea.

Daca zanuta mea plange, pe cuvant ca imi vine si mie sa plang cand o vad asa de mica si fragila.

Jojo are un sfat pentru toate mamicile

(…) Azi a fost prima zi in care Zora a stat mai mult la pieptul meu cand incercam sa o hranesc si de aceea am simtit nevoia sa va scriu despre partea cu alaptatul. Am simtit ca am facut un mic progres si am vrut sa il impart cu voi. Mai ales cu proaspetele mamici. Pentru ca nimeni nu e mai sensibil zilele acestea decat o proaspata mamica. Va spun eu, pentru ca si eu sunt.:)
Si uite asa, plangand ba de fericire ba din cauza plansului bebelusului, trec zilele si cresc in cele din urma.

Oricat v-ar fi de greu respirati adanc si ganditi-va ca e numai un moment din tot restul vietilor voastre impreuna. Si ca o sa-l depasiti cumva. Eu azi ii spuneam Zorei ca trebuie sa fim puternice impreuna ca sa reusim. Si sa ma ajute sa o ajut. Si plangeaaaa…. Uffff! ? Micuta mea draga…

Am gasit o cale sa ne calmez pe amandoua prin muzica. Si ne e mult mai bine. Parca asa, cu muzica linistitoare , chiar si alaptatul e mai armonios”, a scris Jojo, pe blogul ei.

Articole pe aceeasi tema:

Jojo s-a externat si a facut publice primele imagini cu fetita ei, Zora

A nascut Jojo

 

1 Comment

1 Comment

  1. oricare

    2017-01-21T15:32:44+02:00 at 2017-01-21T15:32:44+02:00

    3 lucruri.
    1. Sa nu se streseze! Mai devreme sau mai tarziu, va reusi. Daca se streseaza prea mult acum, va fi mult muult muuult prea tarziu sau, niciodata. In plus, stresul „strica laptele si otraveste bebelul”.
    2. Sa ceara ajutorul sotului cand alapteaza. Taticul sa treaca in spatele mamei, sa o sustina cu pieptul sau puternic iar cu bratele sa sustina bebe la sanul mamei. Asa e si mai placut pentru toti.
    3. Mamica sa incerce alaptarea din pozitia culcat pe o parte.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top