Connect with us

Revistateo.ro

Juanes a compus o melodie pentru un film Disney

Inedit

Juanes a compus o melodie pentru un film Disney

În afară de nominalizarea de la Premiile Grammy, pentru albumul Loco de Amor (produs de Universal Music Latino, cântărețul columbian Juanes se laudă și cu o melodie compusă pentru un nou film Disney.

Este vorba despre piesa „Juntos”, parte a coloanei sonore a filmului „McFarland”, care va avea premiera pe 20 februarie 2015. Filmul vorbește despre povestea reală a unui grup de studenți mexicoamericani, care cu ajutorul unui maestru reușesc să devină atleți profesioniști. Juanes a călătorit în localitatea McFarland din California la sfârșitul săptămânii trecute pentru a filma videoclipul la melodie.

CITEȘTE ȘI: PROFIL DE VEDETĂ – CATE BLANCHETT

Acolo s-a întâlnit cu o mulțime de fani pentru care a susținut un miniconcert. „M-a emoționat foarte tare atunci când Disney m-a invitat să fac parte din acest proiect special”, a declarat Juanes despre colaborarea cu gigantul american de producție de animații și filme. „Când am văzut filmul, m-a inspirat mult puterea de muncă în echipă, tenacitatea și încrederea și mă simt onorat că acum fac parte și eu din această echipă”, mai spune artistul.

Juanes a compus o melodie pentru un film Disney1

Faptele din film se petrec în anul 1987. Filmul îi are ca distribuție pe Kevin Costner, Maria Bello, Morgan Saylor, Martha Higareda și Michael Aguero.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top