Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Julia Jianu are un iubit nou. Cum arată

Julia Jianu zâmbește din nou. Cântăreața a reușit să treacă peste divorț și astăzi este o femeie care iubește ca în adolescență. Are toate motivele să fie fericită, căci se pare că noul bărbat din viața ei îi oferă tot ce are nevoie, tot ce îi lipsea poate în căsnicia anterioară.

„Sunt liberă, dar îndrăgostită! Sunt foarte fericită, e bărbatul pe care mi-l doream, cred că e mâna destinului.

Ne distrăm, ne place viața, vrem deocamdată să lăsăm lucrurile așa cum sunt și totul să vină de la sine. Mă simt o femeie liberă, în sensul în care sunt într-o perioadă în care mă simt bine cu mine”, a declarat Julia pentru ziarul Click.

Divorțul, confirmat în luna aprilie a acestui an

„Este adevarat! Ne-am despartit oficial de mai multa vreme, dar nu am vrut sa ne punem pe tapet viata persoanala, intotdeauna, am fost discreti in aceasta privinta! Acum, fiecare merge pe drumul lui! Era inevitabil sa nu se afle!

CITESTE SI: De ce a divorțat Cristian Daminuță, viitorul concurent de la Exatlon

Silvana Rîciu a divorțat

Totusi, va spun sincer, ne-am separat pe cale amiabiala si suntem in continuare in relatii bune”, a declarat Julia în luna aprilie confirmând zvonurile despre divorțul petrecut în secret.

„Cântareața a depășit momentele dificile de după divorț și, acum, este extrem de fericită! Iubește și este iubită! De aceea, a ținut să dezvăluie tuturor că are un bărbat lânga ea care o înțelege cu adevărat și alături de care își vede viitorul!

Drept dovadă, a și decis ca, de Paște, ea să îl prezinte familiei și să nu se dezlipească de el nici măcar o secundă” , a declarat o prietenă la acea vreme pentru Wowbiz.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top