Connect with us

Revistateo.ro

Julia Roberts a devenit in ultimii ani o adevarata reprezentanta a stilului de viata sanatos. Ajunsa la varsta de 49 de ani, actrita este constienta de ridurile sale.

Stiri

Julia Roberts, marturisire sincera despre riduri: ”Vreau sa ma acceptati asa cum sunt”

Julia Roberts a devenit in ultimii ani o adevarata reprezentanta a stilului de viata sanatos. Ajunsa la varsta de 49 de ani, actrita este constienta de ridurile sale.

Actrita care a cucerit pe toata lumea in serialul ”Pretty Woman” (Frumusica) a renuntat la machiaj, iar paparazzii o suprind adesea pe strada astfel.

De asemenea, Julia nu mai foloseste deodorant si are grija de mediu. Julia Roberts le-a transmis o scrisoare tuturor femeilor care se confrunta cu riduri si cu semnele aferente imbatranirii.

”Perfectiunea este boala multor natiuni. Ne acoperim chipurile cu tone de machiaj. Ne injectam cu regularitate botox si ne omoram cu foamea de dragul „marimilor ideale”. Incercam sa indreptam ceea ce nu necesita modificari. Iar lucrurile, de care trebuie sa avem grija in primul rand, raman ignorate.

Stiti despre ce vorbesc?

Despre sufletul nostru. Sufletul, care necesita ingrijiri minutioase. A venit momentul sa ne ocupam de el. Spuneti-mi sincer: cum puteti astepta ca cineva sa va iubeasca, daca voi insiva nu va iubiti? Mascandu-va chipul, oare puteti spune ca sunteti multumite de voi? Nu. Vreau sa intelegeti: nu conteaza cum arati la exterior, daca esti absolut pustiu in interior.

Astazi vreau sa declar tuturor: nu voi mai accepta machiajul. Nu vreau sa ma machiez, deoarece am obosit sa port o fata straina. A venit momentul sa aruncam mastile. Stiu ca am riduri, insa eu vreau sa le vad. Doar aceasta sunt eu — adevarata. Vreau sa ma acceptati asa cum sunt.”

Julia Roberts se accepta asa cum este

”Intelegeti ca estetica artificiala conduce lumea, tinandu-ne inchisi in inchisoarea iluziilor noastre despre aspectul fizic? In loc sa traim si sa ne urmam naturaletea, suntem obligati sa respectam acele canoane ale frumusetii, care ne sunt impuse.

Insa stiti ceva? Am obosit de toate acestea. Si imi spun: stop. Va indemn pe toti sa va opriti si sa va amintiti cine sunteti si ce dorinte aveti in realitate? Amintiti-va cine sunteti.

Citeste si: Cele mai frumoase citate ale lui Robin Williams

Nimeni niciodata nu va putea 100% sa corespunda criteriilor frumusetii. Aspectul exterior este ultimul lucru, care trebuie pretuit intr-un om. Ceea ce este cu adevarat important este sufletul”.

Julia Roberts este o actrita americana de film. Aceasta a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun rol feminin pentru filmul inspirat de realitate, „Erin Brockovich”. Actrita a mai jucat in „Pretty woman”, „Everyone Says I Love You”, „August: Osage County”. De asemenea, a cucerit publicul cu „Eat pray love”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top