Connect with us

Revistateo.ro

Julianne Moore, concediată pentru că ajucat slab într-o reclamă

Inedit

Julianne Moore, concediată pentru că a jucat slab într-o reclamă

Julianne Moore, concediată pentru că a jucat slab într-o reclamă. Chiar dacă prestaţia din „Still Allice” i-a adus cea mai mare distincţie din industria filmului, se pare că Julianne Moore nu se ridică la prestaţia autorităţilor din Turcia.

Se pare că Ministerul Culturii şi Turismului o contactase iniţial de vedeta de la Hollywood pentru a juca într-o campanie publicitară ce promovează turismul din ţara sultanilor, doar că aceasta a fost concediată din cauza „unei prestaţii slabe”, a declarat o sursă din cadrul ministerului respectiv, citată de theguardian.com.

CITEŞTE ŞI: Milla Jovovich a născut o fetiţă

Reclama, ce poartă titlul „Home Of”, ar fi costat în jur de 4 milioane de dolari, iar Julianne Moore a fost iniţial filmată în timpul unei călătorii cu avionul, prilej cu care vorbea despre o călătorie în Turcia, ce a avut loc în copilăria actriţei.

În momentul în care autorităţile turce au vizionat clipul, şi-au dat seama că prestaţia divei este destul de slabă, aşa că au cerut filmarea unui nou spot publicitar. Chiar dacă trebuia să filmeze în L.A., locul în care îşi desfăşoară majoritatea activităţilor, Julianne Moore a refuzat să reia scenele. Acum, cei de la Hurriyet Daily News spun că întreaga campanie a fost anulată.

Se pare că alegerea de a o contracta pe vedeta de la Hollywood, făcută de ministerul turc, nu a fost deloc agreată în Parlament, iar unii oameni politici de acolo au criticat chiar desemnarea lui Julianne Moore drept imaginea turismului din această ţară.

„Cât de rezonabil vi se pare că ar fi să promovaţi Turcia prin intermediul unor astfel de nume şi prin intermediul unor femei? Cum vi se pare că este, în calitate de femeie, să oferiţi atât de mulţi bani unei vedete de la Hollywood pentru a promova Turcia, ca şi cum ne-am afla în secolul al XIX-lea?”, a declarat Ruhsar Demirel, reprezentant al partidului Mişcarea Naţionalistă.

Alţi parlamentari au spus despre actriţă că ar fi „o persoană depresivă” şi că retragerea ei din proiect nu este o pierdere prea mare, mai ales că autrităţile din Turcia au pregătite peste 30 de filme similare, cu alţi actori.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top