Connect with us

Revistateo.ro

Jupiter in Balanta pe 9 septembrie - horoscop special Maria Sarbu

Astro-FUN

Jupiter in Balanta pe 9 septembrie – horoscop special Maria Sarbu

Astrologul Maria Sarbu a facut o radiografie a momentului pentru toate zodiile.

Incepand cu seara lui 9 Septembrie vom beneficia de intrarea lui Jupiter Balanta. Un aspect foarte asteptat de cupluri si de cei singuri.

Cele mai importante aspecte vor fi cele relationale. Jupiter in Balanta va imbunatati aspectele pe care alte planete le-au dezavantajat din 2008 incoace.

Fie relatii vechi vor capata valente noi…fie vor aparea noi cupluri si povesti frumoase.
Alte aspecte imbunatatite: corectitudinea, asocierile, legile, avocatura, arta si creatia, moda, gratia, dansul, armonia sub toate formele ei.

Pentru urmatoarele 12 luni, atat cat Jupiter va locui in casa Balantei, ne vom bucura de armonie si vom aduce echilibru in viata noastra personala si in cuplu.

Ce schimbari aduce Jupiter in Balanta

Berbec

O noua etapa in viata de cuplu si reasezare a ta ca partener/a de cuplu. Multi dintre cei singuri se pot casatori in urmatoarele luni. Parte din cei care au in paralel mai multe relatii vor alege una. Cei care nu sunt in relatia potrivita vor fi indrumati spre despartire. Este un an decisiv in relatiile tale si ai succes in Ceea ce priveste procesele.

Taur

Avansare in munca sau in sport. Reusite si succes in plan financiar si oportunitati de strainatate cu serviciul. Este o perioada de binecuvantare. Nou animal de companie in viata ta. O buna intelegere cu echipa ta sau dinspre noi colegi. Sanatatea are semne bune. Doar atentie la excese sau ingrasare.

Gemeni

Riscurile iti vor aduce satisfactii. Oportunitati noi in ceea ce priveste sufletul si pasiunile lui. O buna perioada pentru creatie si putere. Vei iesi in fata si te vei afirma cu echipa ta, sau noi colegi, noi prieteni importanti pentru sufletul tau. Bucurii de la copii. Noi membri in familie.

Rac

Noroc de casa si imbunatatiri in familie. O schimbare cu noroc. Poate un loc nou,; o casa noua, o familie noua. Femeile Rac pot deveni mame. Un an in care iti gasesti locul si iti poti lua ceva lectii de confort. Apropiere de familie.

Leu

Ai ceva important de realizat prin documente. Vanzari importante, contracte valoroase. Schimbi masina cu una mult visata sau iti imbunatatesti masina cea veche.
Comunicarea se dezlantuie si relatia cu fratii si rudele apropiate se imbunatateste si ea. Bucurii de la frati. Drumuri cu succes.

Fecioara

Banii devin mai numerosi si averea se imbunatateste. Stabilitatea ta este mai importanta ca oricand si ai multe reusite financiare. Poti investi si vei avea succes.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top