Connect with us

Revistateo.ro

Justin Bieber, ACUZAT DE PHOTOSHOP în lenjerie intimă! VEZI VIDEO - cum arată de fapt corpul artistului!

Stiri

Justin Bieber, ACUZAT DE PHOTOSHOP în lenjerie intimă! VEZI VIDEO – cum arată de fapt corpul artistului!

Noua imagine Calvin Klein are de furcă cu o serie de hateri, care au dorit să demonstreze imediat că pozele celor de la Calvin Klein sunt photoshopate. Justin Bieber apare în campania publicitară de lenjerie intimă masculină în boxeri și foarte musculos, ceea ce a atras o serie de critici.

Cântărețul canadian se confruntă acum cu o mare dezamăgire pe care o simt fanele sale la descoperirea că nu este bărbatul pe care l-au admirat în pozele de la Calvin Klein și că este ușor… ”umflat” cu ajutorul Photoshopului. Astfel că, pe Internet au apărut recent fotografiile neretușate cu controversatul artist care diferă simțitor de cele apărute în campania Calvin Klein.

Sursă foto: businessinsider.com

Sursă foto: businessinsider.com

Pentru a ne da seama care este adevărul din spatele acestor acuzații, cea mai la îndemână cale este calea imaginilor în mișcare. Iată mai jos un videoclip cu Justin Bieber în care făcea striptease la evenimentul Fashion Rocks 2014, susținut la New York. Tu vezi vreo diferență?

Justin Bieber este cel mai cunoscut cântăreț de muzică pop și R&B din Canada, care și-a început cariera profesională pe YouTube, fiind practic unul din puștii teribili ai noii generații a tehnologiei avansate. După ce și-a uploadat mai multe clipuri pe YouTube, acesta a fost remarcat de Scooter Braun, moment din care a devenit cea mai cunoscută și controversată figură adolescentină din lumea muzicii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top