Connect with us

Revistateo.ro

Justin Bieber, pedeapsă întreruptă din cauza leziunii de la picior

Stiri

Justin Bieber, pedeapsă întreruptă din cauza leziunii de la picior

Totul a pornit din momentul în care cântărețul Justin Bieber lansa ouă către casa vecinului, și, acesta nemaisuportând situația l-a denunțat la poliție. Având în vedere că nu este o faptă atât de gravă, dar este una reprobabilă, justiția americană a decis ca artistul să lucreze 5 zile în folosul comunității.

Din cauza leziunii de la picior pe care artistul a suferit-o de Crăciun, jucând fotbal, acesta încă nu și-a început munca în folosul comunității, care constă în spălarea trotuarelor de mizerie sau ștergerea graffitiurilor în locurile interzise. Avocatul lui Justin Bieber, Shawn Holley, a declarat pentru presa americană că vedeta nu va începe deocamdată munca în folosul comunității din cauza accidentării la picior, și, că, din cele 12 cursuri unde trebuie să învețe să se comporte civilizat, a fost prezent deja la 9.

CITEȘTE ȘI: JUSTIN BIEBER, ACUZAT DE PHOTOSHOP ÎN LENJERIE INTIMĂ

Justin Bieber se află în stare de libertate condiționată timp de doi ani, după ce a lansat mai multe ouă către casa vecinului său, într-un moment de rebeliune și de plictiseală maximă. Bieber nu doar că a fost pedepsit să muncească pe străzi, dar a trebuit să plătească și daune în valoare de 80.900 de dolari.

Potrivit unui comunicat de presă care vine din partea judecătorului lui Bieber, acesta „a demonstrat până în prezent o atitudine cooperativă și s-a arătat dispus să își controleze accesele nervoase și să respecte munca comunității”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top