Connect with us

Revistateo.ro

Justin Timberlake va fi tată

Stiri

Justin Timberlake va fi tată!

Cântărețul american Justin Timberlake a confirma vestea că soția sa, Jessica Biel, este însărcinată. Fostul membru al trupei NSYNC a profitat de aniversarea sa (a făcut 34 de ani) pentru a da marea veste pe contul său de Instagram:

„Mulțumesc tuturor pentru felicitările de La mulți ani! Anul ăsta voi primi cel mai mare cadou din viața mea. Nu mai am răbdare să aștept”, a scris artistul într-o fotografie în care îi sărută burtica soției sale. Justin Timberlake și Jessica Biel, cu toate că sunt două vedete foarte cunoscute și prezente în spațiul public, au fost foarte discreți în privința sarcinii.

VEZI AICI VIDEO EXCLUSIV: KATY PERRY A ÎNCINS ATMOSFERA LA SUPER BOWL 2015!

Actrița a mărturisit încă din 2013 pentru revista People că își dorește nespus de mult să formeze o familie în adevăratul sens al cuvântului cu interpretul super-hitului „TKO”. În octombrie 2014, cei doi au împlinit doi ani de căsăorie, eveniment care i-a făcut să se gândească la planuri serioase de viitor împreună.

Deocamdată, visul de a-și întemeia o familie se transformă în realitate și nu ne rămâne decât să le urăm trăinicie și un copil frumos și sănătos ca părinții lui!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top