Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Kanal D a fost pe placul românilor și în luna august

In luna august, Kanal D s-a situat pe locul doi in preferintele telespectatorilor, in Prime Time (20:00 -24:00), pe toate categoriile de public monitorizate, cu cresteri semnificative ale cotei de piata fata de anul precedent.

Astfel, conform datelor furnizate de Kantar Media Romania, statia a inregistrat, in luna august, 3,5% Rating si 12,0% cota de piata, la nivelul publicului comercial, cu o crestere remarcabila de 33% fata de aceeasi perioada a anului 2016.

Pe All Urban, statia a inregistrat 4,7% si 13,5% cota de piata, cu o crestere de 25% a cotei de piata fata de anul precedent. In ceea ce priveste publicul national, cresterea a fost de 22% , cu 5,3% Rating si 15,3% cota de piata.

Pe intervalul 18:00 -24:00, Kanal D s-a situat, de asemenea pe locul doi, in luna august, la nivelul publicului de la orase, cu 3,6% Rating si 11,2 % cota e piata, si 4,1% Rating si cota de piata de 12,9%.

Odata cu grila de toamna, Kana D continua sa ofere telespectatorilor productii de calitate, acoperind zone diverse de interes, fie ca este vorba de programe informative, emisiuni de divertisment, reportaje, reality show-uri devenite deja traditie, filme si, nu in ultimul rand, seriele turcesti. In aceasta seara, la ora 20:00, debuteaza la Kanal D „In bataia inimii”, productie care promite sa cucereasca telespectatorii prin intriga puternica si actori carismatici.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top