Connect with us

Revistateo.ro

Kanal D lider de audienta cu serialul ”Ziua în care mi s-a scris destinul”

Stiri

Kanal D lider de audienta cu serialul ”Ziua în care mi s-a scris destinul”

Kanal D, lider absolut de audienţă cu serialul ”Ziua în care mi s-a scris destinul”, miercuri seară, la nivel naţional

Postul de televiziune Kanal D a fost lider absolut de audienţă cu serialul “Ziua în care mi s-a scris destinul”, miercuri seară, la nivel naţional, conform datelor transmise de Kantar Media.

Serialul “Ziua în care mi s-a scris destinul” se apropie de final – ultimul episod va fi difuzat pe 23 decembrie-, iar telespectatorii postului Kanal D urmăresc într-un număr tot mai mare productia turcească. Episodul difuzat miercuri seară a ajutat postul Kanal D să devină lider de piaţă, pe toate segmentele de public monitorizate.

Miercuri, 14 decembrie, în intervalul 20.00 – 22.30, Kanal D a înregistrat 10,2% rating şi 20,4% cotă de piaţă, pe targetul naţional, 8,9% rating şi 18,1% cotă de piaţă, pe targetul All Urban, şi 6,6% rating şi 16,6% cotă de piaţă, în rândul publicului din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani.

În acelaşi interval orar, locul al doilea pe targetul naţional a revenit postului Antena 1 (rating 5,4% şi 10,9% share). Pe segmentul All Urban, locul al doilea a revenit postului Pro TV (rating 4,7% şi 9,5% share), iar pe segmentul publicului comercial (telespectatori urbani cu vârste între 18 şi 49 de ani), locul al doilea a fost ocupat tot de Pro TV (rating 5,6% şi 14% share).

Conform datelor furnizate de Kantar Media, serialul ”Ziua în care mi s-a scris destinul” a fost vizionat miercuri seară de o medie de
1.827.000 de telespectatori din întreaga ţară. În minutul de maximă audienţă, înregistrat la 21.38, peste două milioane (2.170.000) de telespectatori români urmăreau acest serial TV difuzat de Kanal D.

Serialul turcesc “Ziua in care mi s-a scris destinul” a devenit un veritabil fenomen, înregistrând audienţe spectaculoase. De asemenea, această productieTV s-a clasat în Topul 3 al căutărilor efectuate pe motorul online Google România.

Începând de luni, 2 ianuarie, de la ora 20.00, Kanal D va difuza un nou sezon al serialului “Furtuna pe Bosfor”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top