Connect with us

Revistateo.ro

Kate Middleton și Prințul William au anunțat când se va naște cel de-al treilea copil. Imagini senzaționale de la ultimul eveniment public

Star

Kate Middleton și Prințul William au anunțat când se va naște cel de-al treilea copil. Imagini senzaționale de la ultimul eveniment public

Kate Middleton nu este încă pe deplin recuperată din cauza problemelor pe care le are cu sarcina, dar a oferit participanților la un eveniment imagini de senzație.

Kate, în vârstă de 35 de ani, a fost prezentă în gara Paddington din Londra, l aun eveniment caritabil.

Ea și un actor îmbărcat într-un costum Paddington au dansat la sunetul trupei calypso D-Lime, care cântă pe coloana sonora a filmului „Paddington”.

A fost cea de-a doua apariție publică a lui Kate, deoarece Palatul Kensington a anunțat oficial, pe 4 septembrie, că este însărcinată cu al treilea copil și suferă de hipertensiunea gravidarum.

„Se simte mult mai bine.”, a spus William. Un apropiat a adăugat: „Ducesa se simte mult mai bine, dar nu și-a revenit complet.”

Când va naște Kate Middleton

Prinţul William şi Kate Middleton au anunţat că în aprilie 2018 vor deveni părinţi pentru a treia oară. Viitorul bebeluş va fi al cincilea în ordinea succesiunii la tronul britanic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top