Connect with us

Revistateo.ro

Kevin Spacey ne arată cum se scrie o scrisoare

Inedit

Kevin Spacey ne arată cum se scrie o scrisoare

Kevin Spacey ne arată cum se scrie o scrisoare.

Kevin Spacey este unul dintre puţinii oameni celebri care nu s-a mutat pe social media. Acesta preferă în continuare să colecţioneze scrisori vechi, ori obiecte personale care au aparţinut anumitor celebrităţi.

“Iubesc să ţin scrisori reale în mână. Îmi place foarte mult să am o scrisoare a lui Tennessee Williams, John Wayne şi Spencer Tracy şi să citesc despre ceva personal, dar nu o bârfă, ci despre exprimarea sinelui către un prieten, mi se pare unic şi amuzant şi relevant”, a declarat actorul, potrivit contactmusic.info.

În plus, Spacey a mai afirmat că pasiunea sa faţă de epistole l-a făcut să scrie un volum despre această artă.“ Lucrez la o carte despre arta de a scrie scrisori”, a afirmat actorul în vârstă de 55 de ani, care anul trecut a renunţat la funcţia de director artistic al teatrului Old Vic din Londra. Toate cu un scop, afirmă celebrul bărbat, care plănuieşte acum să revină pe scenă în calitate de cântăreţ şi să se dedice astfel carierei muzicale.

CITESTE SI: Sondaj Reuters cu actorii care pot lua Oscarul în 2015

Şi pentru că este un adevărat boem, în momentul în care cei de la revista GQ l-au întrebat unde va fi peste zece ani, Kevin Spacey a declarat: „Nu ştiu clar. Cărţile şi muzica vor fi o parte a vieţii mele. Îmi place să cânt. Vreau să am cântece noi cu care să lucrez”.

Kevin Spacey este, până în prezent, câştigătorul a două premii Oscar, datorită rolurilor din filmele „American Beauty” şi „Suspecţi de serviciu/ The Usual Suspects”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top