Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Khloe Kardashian a născut după ce a aflat că a fost înșelată de Tristan! E fetiță!

Khloe Kardashian a născut o fetiță! Informația a apărut în mediul online din străinătate în urmă cu puțin timp.

Site-ul TMZ.COM a publicat știrea la ora 19 și 30 de minute ora României. Evenimentul a avut loc în plin scandal, după ce Daily Mail a publicat fotografii în care partenerul lui Khloe, Tristan Thompson, s-a giugiulit cu două femei.

Khloe Kardashian a devenit cunoscută datorită reality-show-ului în care apare alături de surorile sale, „Keeping Up with The Kardashians”. Alături de Kim Kardashian, este una din cele mai populare membre ale familiei care a doborât orice recorduri de audiență la televiziunile americane.

CITESTE SI: Natalia Oreiro, de urgență la spital

Khloe se iubește cu baschetbalistul Tristan Thompson. Recent, au apărut informații potrivit cărora acesta ar fi înșelat-o pe blondină.

Astăzi la prânz presa a scris că fata a văzut imaginile apărute în Daily Mail și a suferit enorm, moment în care a început să aibă contracții. Khloe urma oricum să nască în această perioadă.

Cine este Khloe Kardashian

Khloé Alexandra Kardashian (n. 27 iunie 1984, Los Angeles, SUA) este o personalitate americană de televiziune, model, femeie de afaceri și antreprenor.

Khloe Alexandra Kardashian s-a născut pe data de 27 iunie 1984, într-o familie numeroasă cu șase copii, ea fiind a treia născută.

Părinții ei sunt Kris Jenner și răposatul avocat Robert Kardashian.

Kourtney Kardashian (primul copil), Kim Kardashian (al doilea copil), Khloe Kardashian (al treilea copil) și Rob Kardashian Jr. (al patrulea copil) care este singurul frate al surorilor Kardashian sunt copiii lui Kris Jenner din mariajul cu Robert Kardashian. Kendall Jenner (al cincilea copil) și Kylie Jenner (al șaselea copil) sunt tot fetele lui Kris Jenner cu fostul atlet Bruce Jenner care în prezent este Caitlyn Jenner, după operația de schimbare de sex.

După moartea tatălui ei, în 2003, Khloe a intrat într-o depresie, căzându-i părul și fiind nevoită să poarte peruci o vreme și să ia pastile pentru vindecare.

În anul 2009 se căsătorește cu baschetbalistul Lamar Odom, de care divorțează în 2015. După mariajul cu acesta, a avut relații și cu alți baschetbaliști, în momentul de față fiind cu Tristan Thompson.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top