Connect with us

Revistateo.ro

Kim Kardashian jignește milioane de oameni

Stiri

Kim Kardashian jignește milioane de oameni

Kim Kardashian a recunoscut că este ridicolă pentru că își face selfie-uri, jignind în același timp milioane de persoane care au îmbrățișat acest fenomen răspândit în social-media. Kim Kardashian a declarat că își face selfie-uri pentru a păstra amintirile unor momente frumoase din viața ei, dar și pentru a fi mai aproape de fani.

„Multă lume crede că a-ți face selfie-uri este ceva ridicol. Pentru mine nu este decât ceva amuzant. Îmi place să-mi fac poze și să le postez pe rețelele de socializare. Îmi place stilul de viață plin de glamour, să mă machiez, să-mi fac diferite coafuri. Viața mea este un reality-show, și, chiar dacă sunt ridicolă, este ceva amuzant”, mărturisește vedeta într-un interviu acordat revistei Adweek, unde apare pe copertă.

CITEȘTE ȘI: CÂȚI BANI A PRIMIT KIM KARDASHIAN SĂ APARĂ LA TV

Kim Kardashian merge cu ”ridicolul” mai departe și va scoate în curând o carte intitulată „Selfish”, unde va publica toate selfie-urile ei strânse timp de zece ani.

Sursă foto: justjared.com

Sursă foto: justjared.com

Kim Kardashian mai mărturisește că și-a făcut primul selfie în 1984, și este cel care va deschide cartea pe care o pregătește cu mare spor în aceste momente. Kim spune că i se pare fascinant să vadă cum a evoluat în fotografiile pe care și le-a făcut zi de zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top