Connect with us

Revistateo.ro

Kim Kardashian și paltoanele ei de neuitat

Inedit

Kim Kardashian și paltoanele ei de neuitat

Paltonul este ținuta obligatorie pentru orice femeie care vrea să fie elegantă și nu vrea să îndure frigul de iarnă din această perioadă. Iar unul din modelele de paltoane cele mai bine cotate, mai ales pentru că îl poartă vedete precum Kim Kardashian, este cel cu reverul larg.

Paltonul poate fi chiar și un accesoriu de modă, atunci când mergi la o petrecere sau la un eveniment important și ai dedesubt o rochiță mai mulată ori un tricou foarte subțirel. Reverul larg dă un aer de divă oricărei femei care poartă un astfel de palton, așa cum o face și Kim Kardashian. Kim Kardashian are un potențial de a scoate în evidență aproape orice obiect vestimentar pe care îl poartă, în acest caz paltonul.

CITEȘTE ȘI: CE SECRETE DE MACHIAJ FOLOSEȘTE KIM KARDASHIAN

Kim Kardashian si paltoanele ei de neuitat1

Kim Kardashian lucește în paltoanele ei de neuitat și aerul de divă este garantat mai ales atunci când ai în spate o serie de controverse legate de activitatea ta profesională ori viața personală, aici incluzând operațiile estetice. Paltonul cu reverul larg este la modă și este recomandat pentru orice femeie care vrea să se simtă o divă deoarece gulerul larg descoperă o parte din ținută și nu ascunde pieptul femeii sau lănțișorul care vine sub palton peste cămașă sau rochie.

Kim Kardashian si paltoanele ei de neuitat2

Un alt avantaj al acestui tip de palton este că vine bine cu orice tip de look: cu blugi, cu rochie, cu fustă, cu haine office etc. Așadar, s-o luăm pe urmele stilului Kardashian!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top