Connect with us

Revistateo.ro

Kimberley Hainey, mama care a stat cu copilul ei mort in casa timp de 8 luni

Inedit

Kimberley Hainey, mama care a stat cu copilul ei mort in casa timp de 8 luni

Kimberley Hainey, o mama de 37 de ani din Scotia, a intrat in atentia presei, dar si a politistilor. Femeia a fost arestata de autoritati dupa ce acestea au gasit in locuinta sa cadavrul unui bebelus.

Fotografii Daily Mail au descoperit in casa femeii tone de gunoaie si jucarii aruncate peste tot. Femeia a tinut in mare secret moartea bebelusului ei. Rudelor le spunea in ultimele 8 luni ca este foarte ocupata cu cresterea bebelusului si evita de fiecare data vizitele acestora la ea acasa.

Mirosul puternic ce dainuia in locuinta ei ii deranja pe vecini, fapt pentru care au chemat politia. Vecinii le-au spus politistilor ca in ultimele 8 luni simteau un miros puternic de cadavru care venea din apartamentul femeii.

Investigatorii au spart usa casei, iar cand au intrat nu le-a venit sa creada ce au vazut. Au vazut bebelusul in stare de putrefactie, iar femeia a devenit principala suspecta a mortii acestuia. In cele din urma, cei de la criminalistica au obtinut suficiente probe ca sa o acuze pe femeie de crima.

Kimberley se va apara in cateva zile in fata judecatorilor de la Inalta Curte din Glasgow. Va trebui sa ii convinga pe magistrati ca nu si-a ucis copilul si ca nu a vandut jucariile si hainele acestuia ca sa isi cumpere droguri, asa cum reiese din rechizitoriul intocmit de procurori.

CITESTE SI: Medicul i-a spus ca bebelusul pe care il purta in pantece a murit, insa la sapte luni, a nascut un copil secret

Bebelusul avea 15 luni

Cei de la Medicina Legala au aflat ca bebelusul avea un an si trei luni de zile in momentul in care a fost ucis de propria lui mama. Declan a fost tinut in patutul in care adormea in fiecare seara, peste care erau asezate maldare de ambalaje, obiecte din plastic, resturi alimentare si haine.

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA:

Cum se comporta bebelusul in pantec cand mama fumeaza

Bebelusul care plange cu 3 tipuri de lacrimi in acelasi timp

1 Comment

1 Comment

  1. Sorina

    2017-01-28T06:25:06+02:00 at 2017-01-28T06:25:06+02:00

    Înputita sia omorât copilu drogata sa faca puscarie .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top