Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Klaus Iohannis a anuntat CE SE VA INTAMPLA IN URMATORII DOI ANI in ROMANIA! Decizia care naste CONTROVERSE

Dupa lungi dezbateri si controverse aparute in spatiul public privind numarul de refugiati pe care Romania trebuie sa ii primeasca, Klaus Iohannis a facut anuntul pe care nu si l-ar fi dorit niciodata sa il faca. Vezi ce se va intampla cu tara noastra in urmatorii doi ani de zile.

Iohannis a fost OBLIGAT sa accepte asta, oricat s-a impotrivit pana acum. Mai mult de 50% dintre romani se opun cotelor obligatorii de refugiati, potrivit unui sondaj recent.

6.351 de refugiati vor veni in Romania, in urma deciziei luate aseara de JAI. Klaus Iohannis a anuntat ca acesti refugiati vor veni in tara noastra pe parcursul urmatorilor doi ani.

„Regretam, si eu regret ca aceasta decizie in loc sa fie luata prin consens, s-a luat prin vot majoritar. Nu cred ca impunerea cotelor obligatorii rezolva aceasta problema.

Aceasta impartire matematica nu tine cont de o serie de factori foarte importanti. Dupa ce s-a cunoscut acest rezultat, au inceput sa apara tot felul de opinii.

Ministrul de Interne a participat acolo cu un mandat perfect, avizat de decizia CSAT. Cotele au fost refuzate din Romania inca din martie, de cand s-a pus in discutie aceasta problema.

Romania a dorit participarea voluntara la aceasta actiune. Parlamentul a fost informat si pe calea normala de catre consilierul pe afaceri europene, dar chiar si de catre mine”, a declarat astazi presedintele Romaniei intr-o prelegere la Palatul Cotroceni.

„Decizia luata ieri nu se va rediscuta astazi in Consiliul European. Nu are nevoie de nicio revotare sau revalidare in Consiliu. Inteleg ca sunt tari care doresc sa o conteste.

Vom astepta rezultatul acestor contestari. Numarul refugiatilor nu este mare. Romania ii va primi in doi ani de zile.

Problema poate fi gestionata usor. E bine sa ne aratam solidaritatea cu celelalte state membre”, a mai spus Iohannis.

Sursa foto: HEPTA

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top