Connect with us

Revistateo.ro

Kourtney Kardashian a dezvăluit sexul bebelușului

Inedit

Kourtney Kardashian a dezvăluit sexul bebelușului

La câteva săptămâni după ce a spus că va fi mamă pentru a treia oară, sora lui Kim, Kourtney Kardashian, a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl așteaptă. Vedeta a făcut publică informația în ultimul episod al reality-show-ului ei, Kourtney and Khloé Take The Hamptons (E!): va avea un băiat.

Cel care a dat vestea nașterii unui nou băiețel a fost primogenitul lui Kourtney. Mason a fost ușor decepționat când a aflat că va avea un frățior, dat fiind că atât el cât și surioara lui, Penelope, își doreau să aibă o surioară. Cu toate acestea, mătușa lui, Khloe, i-a explicat care sunt avantajele venirii în familie a unui nou bărbățel.

CITEȘTE ȘI: CEL MAI TARE REALITY SHOW AL MOMENTULUI ÎN MAREA BRITANIE VINE ÎN ROMÂNIA!

„Fetițelor nu le plac extratereștrii sau jocurile cu Lego. Când vei avea un frățior vei putea spune „Uite, astea sunt toate jocurile mele de Lego, frățioare!”. Vei putea să îl trimiți să facă lucruri pentru tine și te va asculta pentru că acum ești fratele cel mare”, i-a explicat printre chicote Khloe nepoțelului ei, Mason.

Kourtney Kardashian a dezvaluit sexul bebelusului1
Kourtney Kardashian, surprinsă nemachiată împreună cu cei doi copii: Mason și Penelope

Acum câteva zile, Kourtney i-a urmat pașii lui Kim pozând și aceasta nud pentru o revistă (Dulour), aflându-se în ultimul trimestru al sarcinii. Kourtney Kardashian este o vedetă de televiziune americană, fashion designer și model și este una dintre surorile Kardashian (The Kardashians – numele reality show-ului celor trei surori: Kim, Khloe și Kourtney). Surorile Kardashian au căpătat popularitate în Statele Unite datorită exotismului acestora și a frumuseții lor, ele fiind de origine armeniană.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top