Connect with us

Revistateo.ro

kovesi

Inedit

Kovesi a castigat procesul cu Antena 3. Va primi daune de 250 000 de lei

Procesul dintre Laura Codruţa Kovesi și postul de televiziune Antena 3 s-a încheiat. Şefa DNA a câştigat procesul, urmând să primească daune morale de 250 000 de lei.

Toți cei implicați în acest caz și-au prezentat pledoariile, vineri. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată.

În iunie 2014, Kovesi a dat în judecată Antena 3 şi pe jurnaliştii Mihai Gâdea, Mugur Ciuvică, Bianca Nae, Radu Tudor şi Răzvan Savaliuc, reclamând faptul că în talk-show-ul din data de 19 iunie a fost acuzată că a muşamalizat ancheta în dosarul în care se efectuau cercetări faţă de Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, şi Mircea Băsescu.

La termenul de vineri au fost depuse concluzii scrise și au fost ascultate pledoariile finale ale avocatului care reprezintă Antena 3, precum și ale ziariștilor Mihai Gâdea, Răzvan Savaliuc, Bianca Nae și analistului Mugur Ciuvică.

„Am pus o întrebare, nu am emis o judecată de valoare. Nu am avut nicio intenție să creez vreun prejudiciu doamnei Kovesi. Ar fi foarte trist ca, în urma deciziei în acest dosar, jurnaliștii să nu mai poată pune întrebări”, a declarat vineri Mihai Gâdea.

El a spus că se ghidează după trei principii fundamentale ale presei — buna credință, interesul public și libertatea de expresie.

Citeste mai mult pe realitatea.net

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top