Connect with us

Revistateo.ro

La aproape jumătate de an de la moartea artistei Denisa Răducu, mama sa a intrat în direct și a vorbit despre ceea ce simte.

Star

La aproape jumătate de an, mama Denisei Răducu spune ce simte: „Eu nu cred că mai duc un an de zile”

A trecut aproape jumătate de an de la moartea artistei Denisa Răducu. Durerea mamei cântăreței nu poate fi alinată de nimeni și nimic. Pentru prima dată de la moartea acesteia, mama sa a intrat în direct prin telefon la emisiunea Wowbiz și a povestit cum s-a întâmplat și ce e în sufletul ei.

În platoul emisiunii a fost invitat cântărețul Ticy și soția acestuia. În trecut, Denisa Răducu a colaborat cu Ticy și au avut o frumoasă relație de prietenie. În acest context, mama artistei a dorit să vorbească despre fiica sa, de care îi este extrem de dor.

Mama Denisei Răducu, interviu emoționant la 6 luni de la moartea artistei

Nu există durere mai mare decât pentru o mamă care își pierde copilul. Femeia spune că de acum îi este din ce în ce mai greu.

”De acum încolo mi-e mai dor de Denisa, îmi amintesc că nu mai e. Mulţumesc Ticy că ai avut o colaborare frumoasă cu Denisa, că ai fost alături de mine la Cimitirul Bellu. Sunt terminată şi nu-mi vine să cred că Denisa a murit.

CITEȘTE ȘI: Declarația medicului legist despre moartea Denisei Manelista

Eu atunci la înmormântare eram amorţită. Nu ştiu ce se întâmplă cu mine după şase luni de suferinţă. Când o vedeam că se topeşte sub ochii mei mi se duceau zilele.

Eu nu cred că mai duc un an de zile. Măcar să-i fac pomană de un an. Am visat-o de multe ori. Mamă stai liniştită că nu mă mai doare nimic. Asta îmi spune mereu.

L-am văzut pe Ticy când a venit ultima dată şi a văzut-o a rămas marcat de cât slăbise. A fugit pe balcon.”

Mama artistei a vorbit pentru prima dată despre boala care a doborât-o.

„A avut o boală galopantă. N-a mai putut să o salveze absolut nimic. Când a descoperit două tumori că e în stadiul IV şi nu se poate opera. Am înţeles pe loc. La Viena mi-au zis <<iubiţi fata asta ca atunci când aţi avut-o în burtă, pentru că nu o veţi mai avea>>. I-am spart toate venele. Nu mai avea nimic, niciuna.”

Denisa îi apare frecvent în vis.

„Am încercat tot ce am putut ca să o salvez. Am avut un înger de copil. Când am visat-o voiam să-i facă masaj pe picioare şi mi-a zis că n-o mai doare nimic. Trebuia să mor eu, nu ea. Era frumoasă, era deşteaptă şi cânta frumos.”, a mărturisit, printre lacrimi, mama Denisei, în cadrul emisiunii Wowbiz.

Articole pe aceeași temă: Ce este Hepatita G: Simptome, transmitere, prevenire

Ce este hepatita G. Virusul hepatic G este asemănător, dar deosebit de virusul hepatic C, spun medicii. Acest virus hepatic poate determina o forma acută ușoară de hepatită sau o infecție persistentă (la aproximativ 15-30% din adulții infectați).

Acest lucru înseamnă că într-un procentaj ridicat – de 70-85%, oamenii au capacitatea de a elimina virusul. Este neclar dacă virusul hepatic G cauzează hepatită, studiile relevând că singur, acest virus nu are capacitatea de a cauza afecțiuni hepatice, potrivit hep.ro.

Hepatita G – simptome
Din cauza faptului că nu a existat o asociere clară între virusul hepatic G și afecțiuni ale ficatului, informațiile despre simptomele cauzate de acest virus sunt limitate.

În majoritatea cazurilor, nu determină simptome asemănătoare celor cauzate de alte forme de hepatite. Însă, există posibilitatea ca unii pacienți să manifeste simptome pseudo-gripale.

Hepatita G – transmitere
Ca si toate celelalte tipuri de hepatită, cea provocată de virusul hepatic G apare atunci când sânge infectat intră într-un organism neinfectat. Este de asemenea transmis prin contacte sexuale neprotejate și de la o mama infectată la copilul ei in timpul nașterii.

Hepatita G – tratament
Nu exista tratament disponibil impotriva hepatitei G, pentru ca nu este considerat necesar.

Hepatita G – prevenire
Nu exista vaccin disponibil impotriva virusului hepatic G. El este transmis in principal prin sange, astfel că se recomandă:

– evitarea drogurilor injectate (utilizarii seringilor, acelor folosite de altii in prealabil);

– evitarea efectuarii de tatuaje si piercinguri in locuri dubioase;

– evitarea imprumutarii unor instrumente care ar putea avea urme de sange pe ele, precum aparate de ras, periute de dinti etc.;

– utilizarea corecta a prezervativului in timpul tuturor contactelor sexuale cu parteneri instabili.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top