Connect with us

Revistateo.ro

La ce nume se gandeste Andreea Balan pentru fetita sa

Stiri

La ce nume se gandeste Andreea Balan pentru fetita sa

Andreea Balan este deja in luna a sasea de sarcina. Fosta membra a trupei Andre va aduce pe lume o fetita in luna octombrie, iar una din preocuparile oricarei viitoare mamici este alegerea numelui. Cantareata are deja o lista intreaga de nume de unde va alege cel pe care atat ea cat si iubitul ei il plac mai mult.

„Ma gandesc la un nume de sfanta. Pe mine ma cheama si Andreea si Georgiana. Imi place si Ana. Vreau sa aiba doua nume. Unul de sfant si unul exotic. Ne gandim. Imi placea Maia, imi place Eva.

Nu imi place Georgiana”, a declarat Andreea Balan aseara in cadrul unei emisiuni televizate. Tatal copilului pe care vedeta il va naste in 3 luni este actorul George Burcea.

ANDREEA BALAN SOCHEAZA. CE A DEZVALUIT RECENT DESPRE COPILUL EI NENASCUT

ANDREEA BALAN AR PUTEA FI PARASITA DE TATAL COPILULUI EI

Despre micuta ei

„Sunt foarte fericita ca voi avea o fetita pentru ca am multe rochite, am inceput sa pregatesc hainele, am si inceput sa primesc multe cadouri. Imi place sa mananc, au fost zile în care mi-am dorit sa mananc. Am luat patru kilograme in sase luni. E greu sa te abtii la tot felul de dulciuri, dar sunt bine. Am poftit la salata de vinete si ardei copti. Mama mi le trimite de la Ploiesti. E foarte fericita, mai ales ca ea isi dorea o fetita.”, a declarat recemt vedeta, conform libertatea.ro.

Explicatii dupa parada gay

Andreea Balan a participat la Parada Gay organizata sambata trecuta (n.r.: 25 iunie) si a fost aspru criticata pentru ca isi asociaza imaginea cu homosexualii. Vedeta a scris un text pe Facebook pentru a explica de ce a participat la Marsul Diversitatii: „Nu vreau sa fiu o victima a publicului si a presei. Sunt o luptatoare. Si daca pot sa lupt si pentru altii, o voi face!

Acestea sunt motivele pentru care m-am alaturat acestei cauze sociale si pentru care sustin iubirea si drepturile umane, inainte de toate. Si ar fi frumos daca ati intelege ca nu alegi pe cine iubesti. Iubirea nu e o boala. Ne-am nascut sa fim oameni buni, nu ne-am nascut sa ii judecam pe altii. Un om bun nu judeca, un om bun ajuta”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top