Connect with us

Revistateo.ro

La multi ani, Adrian Vrauko!

Stiri

La multi ani, Adrian Vrauko!

Mesajul lui Teo pentru Adrian este: “Cand e ziua unui prieten, ziua de nastere, ca sa fiu mail impede, te gandesti ce ai putea sa-i spui. Eu lui Adrian Vrauko n-am ce sa-i spun decat “multumesc, dragul meu”. El stie ca ii multumesc pentru dragostea lui, generozitatea lui, daruirea lui pentru cauza noastra. Si daca m-ar intreba cineva daca, dupa o prietenie de 17 ani as schimba ceva, as raspunde ca as face-o de 50. Si o sa incerc sa fac asta. Multumesc, Adrian. Restul, intre patru ochi si tot atatea urechi! :))”

Anamaria ii transmite lui Adi: ”As putea umple vreo doua pagini despre un pusti de care am auzit prima data acum vreo zece ani si care, de-atunci incoace, m-a tot mirat cu tenacitatea, creativitatea, pasiunea cu care a facut sumedenie de lucruri. Un pusti care a devenit un tanar pe care, in sfarsit, l-am cunoscut si personal acum vreun an. Un tanar de la care am invatat o gramada de lucruri si, daca as fi fost mai atenta, probabil ca as fi invatat si mai mult. Pentru asta, iri multumesc, Adi! Dar mai ales iti multumesc pentru ca mi-ai devenit prieten. Esti unul dintre cei mai buni prieteni de care poate avea noroc cineva! (Si eu sunt la varsta la care ai tot felul de gargauni in cap, cum ar fi ala care iti sopteste ca prieteni sunt aia pe care ii ai deja, nu prea mai e loc de noutati. Am storcit gargaunele asta!) Multumesc, Adi!”

„Mi s-a spus ca trebuie sa ma limitez la un paragraf…nu cred ca pot 🙂 pentru ca despre Adi Vrauko as scrie o carte. Foarte pe scurt, va doresc tuturor sa aveti un prieten cum am eu. Un prieten care este mereu alaturi de mine si asculta toate bolboroselile pe care i le spun, un prieten care ma binedispune in orice moment, un prieten care stie cand am nevoie de ceva fara sa-i spun, un prieten care ma invata in fiecare zi cate ceva. Adi Vrauko este un “personaj”. Este un om atat de inteligent incat ma sperie, un om care s-a maturizat intr-un mod extrem de frumos si un om care ma inspira in fiecare secunda. Asa ca…faceti-va rost de un Vrauko :)”, ii spune Daria.

„Stiti acei oameni care, atunci cand intra intr-o camera, o lumineaza? Asa este Adrian Vrauko – cu rasul molipsitor, glumele si pofta de viata si de munca. Da, nu multi pot spune despre sefii lor ca ar fi un prilej de veselie si o sursa de energie. Ei bine, eu zic de fiecare data cu mandrie ca Adi e seful meu si e un sef altfel. E cel care te incurajeaza, cel care are rabdare, care te invata, te ambitioneaza si, mai presus de toate, are incredere in tine. Pentru toate astea, iti multumesc, Adi! Si sa dea Dumnezeu sa faci asta pentru cat mai multi ani, pentru cat mai multi oameni!” – ii spune Cristiana lui Adi, de ziua lui.

“Nu-ti pierde ambitia. Nu lasa garda jos orice ar fi. Fii asa cum simti ca trebuie sa fii chiar daca o sa ajungi la un prefix de care te sperii. Mai ai 4 ani pana atunci, 4 ani in care poti sa ai cate ambitii vrei. Pentru ca poti si o dovedesti in fiecare zi. Iti urez sa nu iti pierzi veselia, nebunia si sa nu te mai superi pe noi atunci cand nu intelegem ce vrei sa spui sau te dezamagim. Nu o facem intentionat si stii asta. La multi ani!” – ii transmite Daniel.

Catalin ii transmite: “La multi ani! Adrian Vrauko este una dintre cele mai sufletiste persoane pe care le-am cunoscut. Mi-a demonstrate ca poti fi director de institutie mass-media fara sa uiti sa fii om si ca e mai important sa fii lider decat sef. Ii multumesc pentru ca a avut incredere in mine si ii urez o viata plina de impliniri.”

“La multi ani, domnule! Stiu ca nu-ti place sa iesi in fata, insa astazi e ziua in care nu ai cum sa ramai un oarecare. Esti unul dintre cei mai inteligenti “pusti” pe care-i cunosc si este de datoria noastra sa te scoatem in fata. Si sa ne mandrim cu tine. Ha, ca o sa punem si poze cu tine, sa te vada toata lumea. In rest, iti mai cerem o favoare: sa fii fericit, asa cum stii tu. Cu piciorele pe pamant dar cu capul in nori.” – este mesajul lui Vlad.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top