Connect with us

Revistateo.ro

La mulți ani, Kate Middleton! CÂȚI ANI FACE DUCESA

Stiri

La mulți ani, Kate Middleton! CÂȚI ANI FACE DUCESA

Însărcinată cu cel de-al doilea copil, Kate Middleton, ducesa de Cambridge, soția prințului moștenitor William, este o figură extrem de cunoscută din anul 2011, popularitatea ei crescând pe zi ce trece tot mai mult. Ducesa își petrece ziua de naștere în familie, sărbătorind frumoasa vârstă de 33 de ani. Aceasta, potrivit presei britanice, nu dă astăzi nicio petrecere ci preferă liniștea căminului ei, unde este înconjurată de cei dragi.

Kate Middleton mai are un copil cu prințul William, prințul George, în vârstă de 1 an și 6 luni, numit și „The Royal Baby”. Kate Middleton a apărut prima oară în atenția publicului pe 24 februarie 2011, când defila deja la braț cu prințul William, pe atunci doi îndrăgostiți cu mari planuri de viitor. În luna mai 2011 cei doi urmau să se căsătorească, iar nunta lor a fost transmisă în direct de televiziunile din toată lumea.

Puțină lume știe despre Kate că a crescut la țară, în apropiere de Newbury, Berkshire, Anglia și că a studiat istoria artei în Scoția, la Universitatea St. Andrews. Deși a apărut în spațiul public cu mult înainte de anul 2011, ea cunoscându-l pe prințul William încă din 2001, figura ei nu era atât de notorie pe cât a devenit după nunta regală.

Revista Time a declarat-o în anul 2012 drept una dintre cele mai influente personalități ale lumii, într-un top 100, iar criticii de modă din Marea Britanie susțin că odată cu apariția lui Kate Middleton în peisajul public lumea are un nou model de eleganță și stil.

Ducesa de Cambridge se implică în mai multe acțiuni umanitare, făcând parte dintr-o fundație de ajutorare a celor în nevoie, împreună cu soțul ei, William și cumnatul Harry: Fundația Regală a ducelui și ducesei de Cambridge și a Prințului Harry.

În 2012, ducesa de Cambridge a pornit un turneu maraton prin țările asiatice și insulele Solomon, iar anul trecut aceasta a mers în prima ei vizită oficială în New York, alături de prințul William.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top