Connect with us

Revistateo.ro

Lacrimi de disperare pentru o zodie. Citeste sfatul zilei de 8 mai 2016

Stiri

Lacrimi de disperare pentru o zodie. Citeste sfatul zilei de 8 mai 2016

Racul are probleme sentimentale serioase si trebuie sa faca fata unei zile deloc usoare. Citeste sfatul zilei de 8 mai 2016 pentru zodia ta.

ZODIA ZILEI: RAC

Atmosfera zilei de azi e destul de apasatoare. Incerci sa faci fata situatiilor care apar una dupa alta, dar nu ai putere de combatere. Daca singura metoda de descarcare este plansul, nu face economie de lacrimi. Vei vedea ca dupa aceea te vei simti mai bine. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu visa prea mult pentru ca apar surprizele neplacute atunci cand nu te astepti. In perioada aceasta, e bine sa fii ceva mai rezervat. Numarul norocos al zilei: 3.

Previziuni karmice 9 – 15 mai 2016

Horoscop saptamanal 9 – 15 mai 2016: Suferintele Balantei

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Unele vise se mai pot si destrama sau amana. Nu e obligatoriu sa bifezi tot ce ai pe lista. E bine ca ai planuri, insa nu uita ca tocmai asta e fascinant in viata: faptul ca mereu poti sa visezi si sa iti schimbi dorintele, ca mereu va exista ceva care sa te tina in lupta. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu te aventura la primul pret care ti se pune in fata pentru ca poate fi o mare pacaleala. Risti sa produci o gaura ireparabila in buget. Numarul norocos al zilei: 11.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top