Connect with us

Revistateo.ro

Lady Gaga, apariție-șoc la Paris! FOTO ÎN ARTICOL

Inedit

Lady Gaga, apariție-șoc la Paris! FOTO ÎN ARTICOL

Este suficient să tastezi cuvântul ȘOC pe Google ca să o găsești pe Lady Gaga, și asta pentru că celebra cântăreață americană stârnește controverse la fiecare apariție din cauza costumelor sale și a machiajului exravagant.

Puține sunt ocaziile în care o vedem pe Lady Gaga ca oricare femeie normală, dar tocmai acesta este farmecul ei. Reușește să își surprindă publicul atunci când pare că deja a arătat totul. Diva și-a terminat turneul de promovare al albumului ARTPOP și a participat îmbrăcată într-o stea, din cele pe care le pui în vârful pomului de Crăciun, la petrecerea de după încheierea turneului internațional.

CITEȘTE ȘI: TAYLOR SWIFT, BOGATĂ ȘI RUȘINOASĂ. DE CE ANUME FUGE ARTISTA

Lady Gaga aparitie-soc la Paris FOTO IN ARTICOL2

Lady Gaga a apărut la Paris împodobită ca bradul de Crăciun, ceea ce a creat multă senzație în jurul ei. Aceasta a petrecut la VIP Room Theater, purtând două costume speciale pentru această ocazie. Lady Gaga a șocat audiența de-a lungul timpului și aici putem să ne amintim câteva exemple dintr-un șut: a purtat o haină din 100% carne, a apărut pe o minge gonflabilă în concertele ei ARTPOP îmbrăcată în sutien în formă de scoică și bikini, a înghițit rozariul îmbrăcată în măicuță într-un videoclip celebru etc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top