Connect with us

Revistateo.ro

Lady Gaga fără perucă? Vezi cât de bine arată!

Stiri

Lady Gaga fără perucă? Vezi cât de bine arată!

Lady Gaga fără perucă? Vezi cât de bine arată! Cu toţii ştim că Lady Gaga are o afinitate pentru peruci şi de fiecare dată o vedem purtându-şi părul lung, vopsit în toate culorile posibile, drept, creţ, ori cu diferite accesorii prinse, care de care mai ciudate. Ei bine, excentrica interpretă de muzică pop a fost văzută în New York chiar de Valentine’s Day în toată splendoarea ei…naturală!

Poza a fost postată chiar de Gaga pe Instagram cu mesajul “Love my new haircut!” (Ador coafura mea nouă!). Tindem să fim de acord cu ea, mai ales că tunsoarea o prinde de minune. Ba mai mult, nici nu zici că este aceiaşi persoană care şochează cu apariţiile ei în presă.

Într-o altă fotografie, cântăreaţa spune că este gata pentru iubitul ei -“ready for my Valentine”- în timp ce ne oferă o imagine mult mai clară a noii frizuri.

Gaga se alătură astfel listei de celebrităţi care au renunţat la părul lung, pentru tunsori scurte, mult mai simple şi naturale. Printre cele care au renunţat să mai pună accentul pe lungime se află Kim Kardashian, Snooki şi Lauren Conrad. Am putea ajunge astfel la concluzia că se lansează un nou trend printre celebrităţi, astel că tunsoarea bob va fi în vogă în perioada următoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top