Connect with us

Revistateo.ro

Lady Gaga s-a aruncat într-un lac îngheţat

Inedit

Lady Gaga s-a aruncat într-un lac îngheţat. FOTO & VIDEO

Lady Gaga s-a aruncat într-un lac îngheţat. Evenimentul a avut loc în Chicago şi a avut ca scop strângerea de fonduri pentru participanţii la Olimpiada Specială. Şi pentru că unde este spectacol este şi Lady Gaga, aceasta a demonstrat tuturor cât de curajoasă este şi s-a aruncat în apa rece ca gheaţa alături de proaspătul ei logodnic, Taylor Kinney.

Lady Gaga s-a aruncat într-un lac îngheţat 5

sursa foto news.com.au

sursa foto news.com.au

CITEŞTE ŞI: Lady Gaga va juca în American Horror Story

Responsabil de organizarea evenimentului a fost Casey Hogan, care a spus că Gaga a plonjat în apă alături de mai mult de 4500 de participanţi. Acesta a declarat că prezenţa artistei a fost „o surpriză foarte plăcută”.

Odată ajunsă în apă, cântăreaţa a fost udată din cap până în picioare de către iubitul ei, care i-a oferit la final şapca sa şi a cărat-o în spate până pe uscat.

Lady Gaga s-a aruncat într-un lac îngheţat

Lady Gaga s-a aruncat într-un lac îngheţat

sursa foto news.com.au

sursa foto news.com.au

După evenimentul caritabil, Lady Gaga a scris pe reţele de socializare:”Mi-a îngheţat peruca! Taylor mi-a dat şapca sa şi am crezut că peruca îmi va îngheţa complet şi va deveni una cu lacul:)”.

sursa foto news.com.au

sursa foto news.com.au

Anul trecut, comedianul Jimmy Fallon a sărit în apaă în cadrul aceluiaşi eveniment, venind îmbrăcat la costum şi cravată. Atunci, acesta a ajutat să se strangă în cadrul campaniei mai mult de 1 milion de dolari.

Conform Serviciul National de Meteorologie al Statelor Unite, la momentul în care Gaga şi Kinney se bălăceau în lacul Michigan, se înregistrau -6 grade Celsius.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top