Connect with us

Revistateo.ro

ESTE OFICIAL: Lady Gaga s-a logodit!

Stiri

ESTE OFICIAL: Lady Gaga s-a logodit!

ESTE OFICIAL: Lady Gaga s-a logodit!

Mi-a dat inima sa de Valentine’ Day, iar eu am spus DA!”, a scris Lady Gaga pe contul său de Instagram, în timp ce afişa o poză cu inelul de logodnă în formă de inimă, oferit de iubitul ei, Taylor Kinney. Astfel, abia acum se confirmă numeroasele zvonuri care au circulat în presă şi care spuneau că cei doi sunt deja logodiţi, ba chiar căsătoriţi.

sursa foto: facebook.com

sursa foto: facebook.com

La scurt timp după “Marea întrebare”, cei doi îndrăgostiţi au fost văzuţi luând masa la restaurantul familiei cântăreţei din Manhattan.

„Am auzit-o spunând :”Era timpul”, în timp ce le arăta tuturor inelul”, a spus Barry Lewis, editorul excutiv de la Times Herald-Record, care s-a nimerit să ia cina cu soţia sa de Ziua Îndrăgostiţilor la Joanne’s Trattoria, localul părinţilor lui Lady Gaga. Tot acesta a mai afirmat că cel mai încântat de aflarea veştii a fost tatăl celebrei interprete de muzică pop, care a desfăcut o sticlă de şampanie pentru a sărbători evenimentul.

Lady Gaga s-a logodit 3

sursa foto: facebook.com

sursa foto: facebook.com

Gaga, 28 şi Kinney, 33, sunt împreună de aproape patru ani, aşa că inelul părea a fi inevitabil pentru cântăreaţă.

“Chiar nu pot să-mi imaginez cum e să fiu cu altcineva decât cu cel cu care sunt acum” spunea Gaga lui Howart Stern la finele anului trecut, încercând să evite însă răspunsul la întrebarea privind posibila logodnă a celor doi. “El este bărbatul potrivit. Am acel sentiment… Pur şi simplu ştiu!” a mai adăugat Gaga atunci.

Lady Gaga s-a logodit

Lady Gaga s-a logodit

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top