Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Lansari de filme 2016 : Vesti bune pentru cinefili! Afla care sunt premierele lunii ianuarie

Filme 2016. Din ianuarie, cinefilii din Romania vor avea ocazia sa vada in cinematografe o multime de filme in premiera.

1.„Surori bune si nebune” (Sisters) a ajuns in cinematografe in prima zi a lunii ianuarie, cu Tina Fey si Amy Poehler in rolurile principale.

Genul filmului : Comedie

Doua surori decid sa dea o ultima petrecere acasa, înainte ca parintii lor sa vanda casa în care au copilarit. Daca sunteti iubitori de comedii, nu trebuie sa ratati acest film.

2.„La limita extrema” (Point break) a debutat in cinematografe tot in 1 ianuarie, printre actori numarandu-se Ray Winstone si Édgar Ramírez.

Genul filmului : Actiune, Crima, Sport, Thriller


Johnny Utah, un tanar agent FBI, se infilitreaza într-o echipa de sportivi de elita, mereu în cautarea senzatiilor tari, condusa de charismaticul Bodhi, suspectati ca au la activ o serie de infractiuni executate în maniera extrema.

CITESTE SI : Top 5 filme de dragoste

3.„Creed” a ajuns pe marele ecran pe 1 ianuarie, cu o distributie de senzatie: Tessa Thompson, Sylvester Stallone, Michael B. Jordan.

Genul filmului : Drama, Sport

Filmul spune povestea lui Adonis Creed (Michael B. Jordan), nepotul rivalului în ring al lui Rocky Balboa, Apollo. Acesta ajunge sub tutela batranului Rocky, desi accepta cu greu sa îl aiba ca mentor….

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top