Connect with us

Revistateo.ro

Star

Laura Cosoi, Dana Dembinski si Radu Valcan joaca in spectacolul de teatru “Belvedere”, care are premiera astazi la Bucuresti

Laura Cosoi, Dana Dembinski si Radu Valcan se afla pe ultima suta de metri cu repetitiile pentru spectacolul de teatru “Belvedere”, in regia Lianei Ceterchi, care are premiera in aceasta seara de la ora 20.00, la Temple Social Club, in Bucuresti si cu care vor pleca in turneu prin tara din acest week-end.

Laura Cosoi marturiseste ca personajul ei este unul plin de culoare, o imbinare intre vis si realitate: “Pana la final nu stiu exact cine sunt, dar mi se pare mult mai interesant sa vina cei care ne urmaresc si sa ne descopere. Este un spectacol atipic si cred ca fiecare o sa aiba altceva de invatat, pentru ca avem experiente diferite de viata.”

Dupa o luna de repetitii intense, Radu Valcan se declara nerabdator sa il prezinte publicului pe Stefan, personajul sau: “Sunt foarte bucuros sa fac parte din aceasta distributie, alaturi de Dana Dembinski, cu care am jucat in Iubire si onoare, alaturi de Laura Cosoi, o actrita foarte talentata. Imi place foarte mult personajul meu, Stefan, si sunt nerabdator sa il descoperiti si voi.”

Regizorul Liana Ceterchi dezvaluie cateva detalii din poveste: “Se joaca Belvedere, de Ana-Maria Bamberger, un text celebru. Este o poveste care are loc in laboratorul de creatie a unei scriitoare, in versiunea noastra, interpretata de Dana Dembinski Medeleanu. Este vorba despre niste lumi paralele, este vorba despre cum se oglindeste viata si ce rol au timpul si amintirea in constiinta noastra. O intrebare pe care ar trebui sa ne-o punem cu totii.”

Incepand din acest weekend, Laura Cosoi, Dana Dembinski Medeleanu si Radu Valcan pornesc in turneu prin tara, deocamdata in 5 orase, cu spectacolul “Belvedere”: “Noi mergem prin tara cu acest spectacol, ne vom plimba si abia asteptam sa ne bucuram pe spectatorii din tara, iar ei, de un spectacol care sigur ii va pune pe ganduri si ii va marca. Asadar, le dam intalnire iubitorilor de spectacol si de teatru din tara pe 5 noiembrie, la Galati (Summer Time Pub), pe 6 noiembrie, la Brasov (Deanes Irish Pub), pe 7 noiembrie, la Onesti (Cinema Capitol), pe 22 noiembrie, la Braila (Music Pub) si pe 23 noiembrie, la Pitesti (Club Hush)”, adauga Laura Cosoi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top