Connect with us

Revistateo.ro

Laura Cosoi, despre ziua în care a născut

Monden

Laura Cosoi, despre ziua în care a născut

Laura Cosoi a devenit recent mămică pentru prima dată. Este foarte fericită. A scris pe blogul personal despre experiența nașterii, despre ceea ce s-a întâmplat când a venit pe lume fetița ei, Rita. Mai jos vei găsi detaliile legate de naștere, oferite de Laura Cosoi pe blogul personal.

Laura Cosoi a scris pe blog despre ziua în care a născut. Ce a spus vedeta?

Laura Cosoi a adus pe lume o fetiță cu câteva zile în urmă. A scris pe blog despre această experiență prin care a trecut. Mai jos vei găsi detaliile.

“În momentul nașterii simți cât este de natural să-ți cauți locul pentru a aduce pruncul pe lume în cele mai bune condiții. Atmosfera a fost foarte intimă. Eram doar cu moașa și Cosmin pe timpul travaliului și am ascultat cu atenție indicațiile moașei. Este foarte important respiri corect și să împingi doar în momentele în care îți spune ea, nici mai devreme, nici mai târziu ca să eviți complicațiile.

Am rugat să închidă aerul condiționat și să stingă luminile principale pentru că în semi întuneric mă simțeam neobservată, având astfel starea de confort de care aveam nevoie, asta evident până în momentul când a venit pe lume Rita.

CITEȘTE ȘI: Laura Cosoi, mesaj după ce a născut

CITEȘTE ȘI: A născut Laura Cosoi! Ce nume a ales pentru fetița ei

Nu spun că nu au fost dureri, ci doar că le-am acceptat, le-am îmbrățișat și am căutat să înțeleg în fiecare clipă ce se întâmplă. Am cerut și epidurala, dar ajungând cu o dilatație de 9-10 pe masa de naștere, efectul l-am simțit după ce Rita era deja în brațele mele. Nu știu dacă există un secret, dar este important să accepți fără frică acel moment, cu încredere, cu credința în Dumnezeu.

Dacă în mintea ta nu există altă variantă decât cea pe care tu o vezi, nu are cum să fie ceva rău. Nașterea nu a fost o experiență traumatizantă, ci un moment uimitor: firesc pe de-o parte, la granița cu miracolul, pe de altă parte. Am simțit că sunt transpusă într-o altă lume, diferită, luminoasă și am fost tot timpul conștientă că acele clipe sunt privilegiate, atinse de har”, a scris Laura Cosoi pe blogul personal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Monden

To Top