Connect with us

Revistateo.ro

Laura Cosoi, mesaj după ce a născut

Monden

Laura Cosoi, mesaj după ce a născut

Luni, pe data de 11 iunie, Laura Cosoi a devenit mamă pentru prima dată. A adus pe lume o fetiță. A ales și numele pentru copilă: Rita. După aproape 24 de ore de la fericitul eveniment din viața ei, vedeta a postat pe o rețea de socializare un mesaj.

Laura Cosoi, primele informații după ce a născut

Laura Cosoi este foarte fericită deoarece a devenit mamă. În sfârșit, după nouă luni de așteptare, acum își poate strânge la piept fetița, pe micuța Rita.

„Iată că a venit momentul pe care l-am aşteptat timp de 9 luni: să o cunosc pe Rita, fetiţa noastră!”, a scris vedeta pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Postarea vine la scurt timp după ce s-a aflat vestea că Laura a devenit mămică pentru prima dată. Tot pe contul său a apărut o imagine în care se vede mâna micuței, alături de mâinile părinților ei. Fanii care au văzut imaginea au recționat imediat. Și nici nu se putea altfel, având în vedere că este un moment emoționant pentru oricine. Mai ales pentru cei care au devenit recent părinți.

CITEȘTE ȘI: Laura Cosoi, lectie despre alimentatie si medicina ayurvedica

CITEȘTE ȘI: Ce recomandă Laura Cosoi pentru detoxifierea organismului. La ea a funcționat!
Numele fetiței Laurei Cosoi, Rita, este de origine spaniolă. Este o prescurtare a numelui Margarita. Are o anumită semnificație, ca oricare alt nume. În cazul fetiței vedetei, numele semnifică cinste, curaj și onestitate.

Numele Rita apare și în onomastica țării noastre. Însă în acest caz este o prescurtare a numelui Margareta. Acest nume își are originile în limba latină. Provine din latinescul ”margarita” care înseamnă ”perlă”.

Așadar, Laura Cosoi este în culmea fericirii de când a devenit mămică. Timp de nouă luni a așteptat momentul în care își va ține copilul în brațe. A vrut să împărtășească vestea cea mare și fericirea și cu fanii și prietenii din mediul virtual. De aceea a postat imaginea cu mânuța micuței lângă mâinile lor. În plus, a postat și mesajul prin care spunea că timp de nouă luni a așteptat să o cunoască pe Rita.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Monden

To Top