Connect with us

Revistateo.ro

riduri

Frumusete

Le faci in fiecare zi si iti afecteaza tenul! 4 obiceiuri care cauzeaza RIDURI

De cele mai multe ori, faci aceste lucruri fara sa te gandesti cat de mult iti afecteaza tenul. Afla despre ce obiceiuri este vorba si cum iti cauzeaza riduri.

DIETA TA

Daca vrei sa iti pastrezi pielea elastica si stralucitoare, alege un regim alimentar care sa te ajute. Renunta la zahar si mancare cu grasimi, care te fac sa arati mai batran. Alege legume si fructe bogate in vitamine, care sa iti hraneasca pielea si sa amane aparitia ridurilor.

Si alcoolul are o mare influenta asupra tenului tau – ai observat ca, la orice persoana, a doua zi dupa ce a consumat alcool, tenul nu mai pare atat de proaspat si curat. Motivul este ca pielea nu e hidratata, lucru care duce la pierderea elasticitatii si a tonusului tenului.

Si somnul iti poate provoca riduri. Vezi aici despre ce e vorba!

CITESTE SI: Cum să minimizezi ridurile din jurul gurii

NU TE DEMACHIEZI

Daca dormi fara sa te demachiezi, ceri riduri! Praful, mizeria si machiajul care sunt acumulate in porii tai distrug colagenul de care se foloseste tenul pentru a fi elastic.

MESTECI GUMA

Cu cat iti misti mai mult gura, cu atat risti sa faci riduri in jurul ei. Pe acelasi principiu te poti gandi si la ridurile de pe frunte: cu cat te incrunti mai des, cu atat vei observa mai multe riduri de expresie pe tenul tau.

NU FOLOSESTI CREMA CU PROTECTIE SOLARA

Chiar si toamna sau iarna e bine sa folosesti factorul de protectie solara. Daca nu te dai cu aceasta crema zilnic, poti fi sigura ca vei avea mai multe riduri.

Un alt motiv pentru care iti apar riduri este fumatul, caci nicotina afecteaza tenul si il face mai putin elastic. In plus, gestul propriu zis de tine tigara intre buze da nastere ridurilor in colturile buzelor.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top